bütçeye uygun öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrFinito

Üye
    Konu Sahibi
bütçeye uygun öneri
selam dostlarım,1300tl bütçem var, xperia arc s almayı düşünüyorum. sizler farklı(denk) olarak ne önerirsiniz?not: samsung düşünmüyorum...

arc s yerine xperia s düşünmezmisin? tamam arc s de süper bi cihaz ama xperia s modeline kavuşmaz.1300 tlye bulabilirsin..bide samsunga bulaşmamakla iyi ediyosun

- - - Eklendi - - -

vazgeçtim arc s al xperia s inde sarı ekran problemi yüzünden ruh hastası olabiirsin gerçi ben alıştım sarı sarı kullanmaya

MrFinito

Üye
    Konu Sahibi
sarı ekran çok kafama takıldı yoksa arc s, s in cok gerisinde. tesekkurler yorum icin

- - - Eklendi - - -

sarı ekran çok kafama takıldı yoksa arc s, s in cok gerisinde. tesekkurler yorum icin

Sarı leke kafana takılıyorsa Xperia P ye bak derim arc s güzel cihaz ama tek çekirdek ilerde sorun yaratabilir

Tepkiler: mc_shekil

Mobilator

Emekli Yönetici
kardeş bulabilirsen one s'de olur.

MrFinito

Üye
    Konu Sahibi
Sarı leke kafana takılıyorsa Xperia P ye bak derim arc s güzel cihaz ama tek çekirdek ilerde sorun yaratabilir
Fiyatı hakkında bilgi alabilirmiyim? ve mümkünse gold, bimeks gibi magazaların linkleri

Hepsiburada dan buldum biraz bütçeyi aşıyor ama tamamlıyabilirsen alırsın

HTC Sensation XE de güzel telefon bütçeni biraz aşıyor 50 lira civarında
Edit: Hızlıal.com Gold bilgisayarın yan kuruluşudur sitede yazıyor

MrFinito

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ama 1300 max. ögrenciyim ben indirim yakalarsam bakabilirim

hotlock

Üye
bu saaten sonra xperia arc s gbi tek çekrdekli bir cihaz alman çok saçma olur hem sıfırları 800 tl civarı o cihazın. Onun yerine one x al

ya şu sarı lekeye millet bayağı bi takmış .. sarı leke olayı ilk çıkan seride son seride öle bişi yok...sen bence arkadaşım sahibinden.com a gir 2.el 2 ay kullanılmış cihazlara bak senin için birkaç tane buldum..en azında sarı leke varmı die bakabilme şansın olur...

MrFinito

Üye
    Konu Sahibi
2. ele güvenmiyorum babamdan bile almam a serisi sarı leke vardı değil mi?

- - - Eklendi - - -

2. ele güvenmiyorum babamdan bile almam a serisi sarı leke vardı değil mi?

Samsunga bulaşmam diyosun ama bence bulaş Galaxy Wonder dışında istediğine bulaş bende Xperia kullanıyorum ama bir bak derim Eğer bulaşırsan çift çekirdek Galaxy S Advance var: 1,299 TL

Bak ben konu sahibiyle aynı kafadaydım sonra bi durdum düşündüm bu kadar bütçem varken neden arc s alayım dedim ve gittim one x aldım borcunun bıtmesıne cok az kaldı ama verdiğin para değdi mi diye soruyorsan son kuruşuna kadar değdi.

Hala avatarımda arc s resmı var üşenıyom değiştirmeye

Love one x

MrFinito

Üye
    Konu Sahibi
One x tamam bi arastırıyım. suan samsung bulsam bayisinin icine fırlatırım

- - - Eklendi - - -

One x tamam bi arastırıyım. suan samsung bulsam bayisinin icine fırlatırım

one x araştırda internetteki fiyatıyla normal fiyatı aynı değil git bi timde öğren fiyatını ben aldıgım zaman 2milyar 100tl civarıydı faizle birlikte.
yani 1.999tl ye aldım ben inş fiyatı düşmemiştir

MrFinito

Üye
    Konu Sahibi
Düşmemiş. hoş düşse de bendeki para yetmez ona peder kredi de vermiyo.d arc s gibi şuan belki xperia s

- - - Eklendi - - -

Düşmemiş. hoş düşse de bendeki para yetmez ona peder kredi de vermiyo.d arc s gibi şuan belki xperia s

- - - Eklendi - - -

Düşmemiş. hoş düşse de bendeki para yetmez ona peder kredi de vermiyo :d arc s gibi şuan belki xperia s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...