bütçeye uygun öneri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrFinito

MrFinito

Üye
    Konu Sahibi
bütçeye uygun öneri
selam dostlarım,1300tl bütçem var, xperia arc s almayı düşünüyorum. sizler farklı(denk) olarak ne önerirsiniz?not: samsung düşünmüyorum...

mc_shekil

mc_shekil

Üye
arc s yerine xperia s düşünmezmisin? tamam arc s de süper bi cihaz ama xperia s modeline kavuşmaz.1300 tlye bulabilirsin..bide samsunga bulaşmamakla iyi ediyosun :good:

- - - Eklendi - - -

vazgeçtim arc s al :ehe xperia s inde sarı ekran problemi yüzünden ruh hastası olabiirsin :d: gerçi ben alıştım sarı sarı kullanmaya

MrFinito

MrFinito

Üye
    Konu Sahibi
sarı ekran çok kafama takıldı yoksa arc s, s in cok gerisinde. tesekkurler yorum icin

- - - Eklendi - - -

sarı ekran çok kafama takıldı yoksa arc s, s in cok gerisinde. tesekkurler yorum icin

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Sarı leke kafana takılıyorsa Xperia P ye bak derim arc s güzel cihaz ama tek çekirdek ilerde sorun yaratabilir

• Beğen
Tepkiler: mc_shekil
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
kardeş bulabilirsen one s'de olur.

MrFinito

MrFinito

Üye
    Konu Sahibi
Sarı leke kafana takılıyorsa Xperia P ye bak derim arc s güzel cihaz ama tek çekirdek ilerde sorun yaratabilir
Fiyatı hakkında bilgi alabilirmiyim? ve mümkünse gold, bimeks gibi magazaların linkleri

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Hepsiburada dan buldum biraz bütçeyi aşıyor ama tamamlıyabilirsen alırsın :oke:

HTC Sensation XE de güzel telefon bütçeni biraz aşıyor 50 lira civarında
Edit: Hızlıal.com Gold bilgisayarın yan kuruluşudur sitede yazıyor
:oke:

MrFinito

MrFinito

Üye
    Konu Sahibi
Hepsiburada dan buldum biraz bütçeyi aşıyor ama tamamlıyabilirsen alırsın :oke: HTC Sensation XE de güzel telefon bütçeni biraz aşıyor 50 lira civarında Edit: Hızlıal.com Gold bilgisayarın yan kuruluşudur sitede yazıyor :oke:
Tamam ama 1300 max. ögrenciyim ben :) indirim yakalarsam bakabilirim

hotlock

hotlock

Üye
bu saaten sonra xperia arc s gbi tek çekrdekli bir cihaz alman çok saçma olur hem sıfırları 800 tl civarı o cihazın. Onun yerine one x al :oke:

enes-1907

enes-1907

Üye
ya şu sarı lekeye millet bayağı bi takmış .. sarı leke olayı ilk çıkan seride son seride öle bişi yok...sen bence arkadaşım sahibinden.com a gir 2.el 2 ay kullanılmış cihazlara bak senin için birkaç tane buldum..en azında sarı leke varmı die bakabilme şansın olur...

MrFinito

MrFinito

Üye
    Konu Sahibi
2. ele güvenmiyorum babamdan bile almam :) a serisi sarı leke vardı değil mi?

- - - Eklendi - - -

2. ele güvenmiyorum babamdan bile almam :) a serisi sarı leke vardı değil mi?

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Samsunga bulaşmam diyosun ama bence bulaş Galaxy Wonder dışında istediğine bulaş bende Xperia kullanıyorum ama bir bak derim Eğer bulaşırsan çift çekirdek Galaxy S Advance var: 1,299 TL :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Bak ben konu sahibiyle aynı kafadaydım sonra bi durdum düşündüm bu kadar bütçem varken neden arc s alayım dedim ve gittim one x aldım borcunun bıtmesıne cok az kaldı ama verdiğin para değdi mi diye soruyorsan son kuruşuna kadar değdi.

Hala avatarımda arc s resmı var üşenıyom değiştirmeye :D

Love one x :polis:

MrFinito

MrFinito

Üye
    Konu Sahibi
One x tamam bi arastırıyım. suan samsung bulsam bayisinin icine fırlatırım :D

- - - Eklendi - - -

One x tamam bi arastırıyım. suan samsung bulsam bayisinin icine fırlatırım :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
one x araştırda internetteki fiyatıyla normal fiyatı aynı değil git bi timde öğren fiyatını ben aldıgım zaman 2milyar 100tl civarıydı faizle birlikte.
yani 1.999tl ye aldım ben :) inş fiyatı düşmemiştir :D

MrFinito

MrFinito

Üye
    Konu Sahibi
Düşmemiş. hoş düşse de bendeki para yetmez ona :Dpeder kredi de vermiyo.d arc s gibi şuan belki xperia s

- - - Eklendi - - -

Düşmemiş. hoş düşse de bendeki para yetmez ona :Dpeder kredi de vermiyo.d arc s gibi şuan belki xperia s

- - - Eklendi - - -

Düşmemiş. hoş düşse de bendeki para yetmez ona :Dpeder kredi de vermiyo :d arc s gibi şuan belki xperia s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt