Bütçeme Göre Telefon Tavsiyerleriniz [800 tl]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Bütçeme Göre Telefon Tavsiyerleriniz [800 tl]
Arkadaşlar bütçem 800 tl hangi telefonları önerirsiniz??

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ikinci el galaxy s2

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
aKlımda ace 2 var sizce iyi bir seçimmi ace 2 tek isteme sebebim 768 mb ram olması ve en önemlisi samsung jell bean vermesi allahtan jell bean verir

- - - Eklendi - - -

ikinci el galaxy s2
ilk bende öyle düşündüm ancak arkadaşım illaki 2 el telefonlarda hasar vardır dio

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
eğr inceleme şansın varsa ve sağlamsa kesinlikle 2. el s2 derim... sıfır ise ace 2 olabilir

- - - Eklendi - - -

200 tl daha koyabilirsen sıfır s3 mini de olabilir aslında ama 200 tl boru değil :D

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
eğr inceleme şansın varsa ve sağlamsa kesinlikle 2. el s2 derim... sıfır ise ace 2 olabilir

- - - Eklendi - - -

200 tl daha koyabilirsen sıfır s3 mini de olabilir aslında ama 200 tl boru değil :D
0 düşünüyorum zaten ailemi zor ikna ettim 800 tlye birde ben telfonu aralık ocak ayı gibi alcağım sizce fiyatlarda bir düşme olurmu??

amcalu1

amcalu1

Üye
2.el galaxy s2 tavsiyer ederim

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
0 düşünüyorum zaten ailemi zor ikna ettim 800 tlye birde ben telfonu aralık ocak ayı gibi alcağım sizce fiyatlarda bir düşme olurmu??

hmm o zaman sıfır ace2 , 2. el galaxy s2 diyelim :D ama hangisini daha çok seversen onu al bence

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Aralık ocak ayina kadar yeni telefon çıkar ve biraz piyasa düşer gold da htc one v ye 789 tl diyor sıfır istersen bi ona da bak

CasuS_87

CasuS_87

Üye
ace 2 :good:

avcitalip

avcitalip

Üye
5 TL daha veririm dersen Gold'da Ace 2 804.79 mu ne 805 TL düz hesap :ehe

ama eğer temiz bir GT-I9100 yani s2 bulursan kaçırma derim her 2.el telefon sorunlu olduğu için satılmıyor ki adam belki paraya sıkışır veya model yükseltmek ister v.s v.s ben mesela s2 mi 2.el 750 TL'ye almıştım 1.000 TL'ye teklif geldi sattım s3 aldım :evet:

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
batarya sorun olmazsa htc desire s de düşünebilirsin ace 2 kadar ii bi telefon hatta işlemci olarak daha iyi ;)

Placebo-

Placebo-

Üye
2. el Glaxy S2 , Ace 2 , Xperia P :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt