Bütce max 350 tl..Öneriler lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

secret3339

Üye
    Konu Sahibi
Bütce max 350 tl..Öneriler lütfen..
Benim için önemli olan en önemli özellikler şarzı 3 gün falan gitsin.Wifi olsun.Kamera 3.2 olsun..Dokunmatik olup olmaması o kadarda önemli değil..Telefonlardan pekte anlamıyorum..Samsung star hoşuma gitti fiyat 350 civarı..Siz neler önerirsiniz arkadaşlar?Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler..

crazypaker

crazypaker

Üye
ikinci el temiz bir 5800 öneririm ama ikinci el istemem dersen
1-SAMSUNG- S8000 Jet-3G-WİFİ,DOKUNMATİK EKRAN,GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME,RADYO
2-LG gm735-aynı özellikler bunun içinde geçerli ayriyetten Windows mobile 6.1 işletim sistemi kullanır
3-NOKİA-N95 yukardakilerle özellikleri aynı tek eksi yanı dokunmatik olmayışı
bu cihazlarada bi göz at derim 1. ve 3. cihaz tavsiyemdir;)

secret3339

Üye
    Konu Sahibi
Önerilerin için teşekkürler..5800 güzel cihaza benziyor ama ekran çok büyük o yüzden şarjda sıkıntı yaratacagını düşünüyorum.Benim için şarz önemli en azından 2-3 gün gitsin.2.cihaz hakkında pek bilgim yok araştırıcam..N95 arkadaşımda vardı o da güzel cihaz.Sanırım artık satılmıyor sıfırları.Diğer önerileri alabilirmiyim arkadaşlar??

hunter41

hunter41

Üye
5800 öneirim V52 ye yükselttiktn sonra bataryam 4 gün gitmeye basladı

Yelomi

Üye
ilk olarak samsung star'ı hiç tavsiye etmem.Bu telefonun fiyatı olukça uygun ve iyi bir telefon.Fakat şarj süresi pek fazla gitmiyor. Onun dışında ise önerilen telefonlar güzel.5800'ı çok dikkatli kullanmak gerek,çok hassa.Onun dışında iyi :)

rapman

rapman

Üye
N95 8GB ikinci elini öneririm.Bataryası iyi gider. 1200 mah bataryaya sahip :oke:
Ayrıca özellikleri de çok iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt