Bursaspor Gaziantep'e gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Bursaspor Gaziantep'e gitti
[h=2]Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Bursaspor, maçın oynanacağı kente hareket etti.[/h]

Gaziantepspor ile cuma günü deplasmanda karşılaşacak Bursaspor, Gaziantep'e hareket etti.
Özlüce Tesisleri'nde sabah hafif bir ter antrenmanı yapan yeşil-beyazlı takım, öğle yemeğinin ardından Yenişehir Havaalanı'ndan özel uçakla Gaziantep'e hareket etti. Kafilede, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular, basın ve özel davetlilerle birlikte kafilede 137 kişinin olduğu bildirildi.

Karaman, sakatlıkları devam eden Ferhat Kiraz ve Sestak'ı Gaziantepspor kadrosuna almadı.

Gaziantepspor kafilesinde, ''Scott Carson, Harun Tekin, Bekir Sevgi, Ömer Erdoğan, Serdar Aziz, Gökçek Vederson, İbrahim Öztürk, Hakan Aslantaş, Michael Basser, Şener Özbayraklı, Aziz Behich, Anton Ferdinand, Musa Çağıran, Pablo Batalla, Maurice Edu, Fernando Belluschi, Petteri Forsell, Sebastian Pinto, Tuncay Şanlı ve Murat Yıldırım'' yer alıyor.
''Bizi zor bir maç beliyor''
Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Gaziantep'e hareketinden önce, Yenişehir Havaalanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, yarın kendilerini çok zor bir maçın beklediğini, her iki takımın da sahadan 3 puanla ayrılmak için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Disiplinli takımların başarıya ulaşabileceğini vurgulayan Karaman, ''Bireysel kaliteyi takım oyununa çevirmek zorundayız. Bizi yarın zor bir maç bekliyor'' diye konuştu.
''Çok önemli bir maça çıkacağız''
Bu arada, Bursaspor'un resmi sitesinde yer alan habere göre, takım kaptanı Ömer Erdoğan yaptığı açıklamada, iki haftadır iyi bir çıkış yaptıklarını belirtti.

Erdoğan, Süper Lig'de her takımın birbirini yenebilecek güçte olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

''Ligin son sırasındaki Akhisar Belediyespor bile çok iyi mücadele ediyor ve zaman zaman iyi sonuçlar alıyorlar. Biz, rakip seçmeden kendi işimizi sahada yaptıktan sonra her takımı yenebilecek bir güce sahip olduğumuzu daha önceki maçlarımızda gösterdik. Maçtan maça kendimize hedef koyuyoruz. Tüm konsantrasyonumuz Gaziantepspor maçı için. Çok önemli bir maça çıkacağız. Gaziantepspor'un da puanlara ihtiyacı var. Ligin zirvesinde yer almak için her maçımız final niteliğinde. İnşallah Gaziantep'ten galibiyetle dönüp, serimizi sürdürürüz.''

Yeşil-beyazlı futbolcu Gökçek Vederson da hedef doğrultusunda Gaziantep'ten galibiyetle dönmek istediklerini dile getirerek, ''Her zamanki gibi zor bir maç bizi bekliyor. Ama bizim hedefimiz var. Ligde ikinci olma şansımız var. Bunu başarmak istiyoruz. Gaziantepspor takımının durumu biraz kötü. Bu yüzden bizi çok zor bir maç bekliyor'' dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt