Bursalı iki isme Avrupa'dan resmi teklif

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bursalı iki isme Avrupa'dan resmi teklif
Bursaspor'un başarılı orta saha oyuncuları Volkan Şen ve Ozan İpek Avrupa Kulüpleri'nden resmi teklif aldılar.














Volkan için Belçika'nın köklü ekibi Anderlecht, Ozan için ise Blackburn Rovers ile Bolton Wanderers Kulüpleri Bursaspor'a resmi tekliflerini sundu. VOLKAN TEKLİFE SICAK BAKIYOR
Her iki futbolcunun da menajeri olan Engin Kırkpınar, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Anderlecht, Volkan'ın bonservisi için 6 milyon avroya kadar çıkabilir. Çok istekli davranıyorlar. Volkan'ın sözleşmesi 2013 yılına kadar ediyor. Başkan İbrahim Yazıcı, uygun bulursa bu transfer gerçekleşir. Volkan'ın tavrı net. Teklife sıcak bakıyor. Bana göre anlaşma olasılığı yüksek" dedi.
ATLETİCO MADRİD DE OZAN'I İZLİYOR
Kırkpınar, Ozan için ise Premier Lig'in orta sıralardaki iki kulübün, B.Rovers ve Bolton'ın, resmi teklif verdiğini belhirterek, "Ozan'ı sözleşmesi 2012 yılında bitiyor. Ozan, tran8sferiyle iligili kararı Bursaspor Kulübü'ne bırakıyor.

'Kulübümün vereceğe karara saygılıyım' diyor. Ciddi olarak bu iki kulüpten teklif aldık. Atletico Madrid'ten teklif gelmedi. Ama scoutları izliyor. Ozan için olumlu not tutmuşlar" şeklinde konuştu.
Engin Kırkpınar, İstanbul'un üç büyük kulübünün Ozan ve Volkan'la ilgilendiğini ancak, şu ana kadar bu kulüplerden resmi teklif almadıklarını sözlerine ekledi.
 
Kral 63

Kral 63

Üye
eğer volkan anderlecte giderse hata yapmış olur karşıyım açıkçası:nono:
eskiler bilir fenerbahçeli eski oyuncu serhat akında gitmiş ve başarısız olmuştu bunuda göz ardı etmeyelim:hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt