Alırsam 2-3 yıl giyerim herhaldeAl gitsin eskiyecek sonuçta yenisini alırsın.
Yok kotun altına değil , takım elbisenin altına giyeceğim. Güzel bi kombin olur değil mikotun falan altına giyme de![]()
Onu ben de beğendim ama numarası kalmamış malesef.Al direk bunu, sipariş ver kamon
Siyahı daha güzel
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Onu da beğendim ama formaya uygun olsun diye bunu almak istiyorum. Forma bu ;Baştaki siyah fena değil sanki.
Link'i var mı onun ?hiçbiri![]()
www.maxicep.com/hicbiriLink'i var mı onun ?
Ben en son aldığım kramponu sadece almak için aldım. Mağazada ışıkların altında özel bir yere koymuşlardı. Kerata çok güzel görünüyordu. Gİttim aldım ama hiç giymedim. 3 yıldır evde aynı yerde duruyor öyle.Alırsam 2-3 yıl giyerim herhalde![]()
Ben en son aldığım kramponu sadece almak için aldım. Mağazada ışıkların altında özel bir yere koymuşlardı. Kerata çok güzel görünüyordu. Gİttim aldım ama hiç giymedim. 3 yıldır evde aynı yerde duruyor öyle.

Ben de soru bankalarını aynı amaçla aldımBen en son aldığım kramponu sadece almak için aldım. Mağazada ışıkların altında özel bir yere koymuşlardı. Kerata çok güzel görünüyordu. Gİttim aldım ama hiç giymedim. 3 yıldır evde aynı yerde duruyor öyle.
Aslında çok top oynayan birisi değilim. 1-2 yıldır hiç oynamıyorum denebilir. Lazım olur diye alıyorumBen en son aldığım kramponu sadece almak için aldım. Mağazada ışıkların altında özel bir yere koymuşlardı. Kerata çok güzel görünüyordu. Gİttim aldım ama hiç giymedim. 3 yıldır evde aynı yerde duruyor öyle.