Burcunuz Rüyalarınızı Etkiler mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

    Konu Sahibi
Burcunuz Rüyalarınızı Etkiler mi ?
Rüyalar bilinçaltımıza kaydettiğimiz günlük olayları korkuları duyguları yaşadığımız veya rehberliğinden yararlandığımız işlevi ve gizemi hala çözülememiş algılardır. Deneysel sipritüalistler parapsikologlar ve psikiyatrisiler rüyalarla ilgilenen gruplardır.

Astrolojik açıdan bir doğum haritası o kişinin rüyaları ve rüya rehberliği hakkında geniş bilgi verebilir. Örneğin Koç Yay Balık Yengeç ve Aslan burçları rüyalarla yakından ilgilidir.

Rüyalarımızla olan ilişkimizi burcumuzdan bir önceki burç belirler. Örneğin; Koç burcu için Balık burcu rüya dünyasının kapısını aralar. Bu durum sezgisel alan rüyalarını açıklar.

Koç:

Koçların rüyaları genellikle rehber rüyalardır. Hastalanacağı zaman kabus güzel bir olay yaşayacağında yeşillik deniz mavi görür.

Boğa:

Boğa burcunda olanlar rüyalarına değil günlük olaylara önem verir. Rehber olarak mantığını kullanır. Düşmanlığı öne almayan temiz kalbiyle zaman zaman öncü rüyalar görebilir.

İkizler:

İkizler ise rüyaları genellikle bilinçaltına attığı olaylar ve acılarla doludur. Geçkin yaşlarına kadar okul anılarını rüyasında görebilir.

Yengeç:

Yengeçler rüyalarını gördüğü şekliyle günlük hayatında yaşar. Savunmasızlığını rüyalarının öncülüğünde kendini koruyarak tolere eder.

Aslan:

Aslan burcu olanlar rüyaları kadar sezgileri de rehber olarak kullanır. Rüya günlüğü kullanmak hususunda çok disiplinli davranabilir.


Başak:


Başak burcu insanları rüyaları gelişmiş anksiyete eğilimi nedeniyle kabus veya bilinçaltı rüyaları şeklinde olur. Gördüğü rüyaları hatırlayabilmesi için zihinsel olarak sağlıklı olmalıdır.

Terazi:


Teraziler rüyalarını genellikle hatırlamaz. Hatırladığında ise mantıklı simgesel açıklamalar bulmaya çalışır. Rüyalarının sembolik dilini çözmeye çalışır.

Akrep:

Akrepler rüyaları kabus gizem cinsellik içeriklidir. Hatırladığı rüyaları mutlaka geleceği de işaret eder. Düşme korkusu rüyalarına mutlaka yansır.

Yay:

Yay burcundakiler rüyalara önem verir. Sezgilerine ve rüyalarının gerçekleşeceğine inanır. Bu konuda deneyimlerinden yararlanır.

Oğlaklar:

Oğlaklar rüyalarını hatırlamayan burçlardandır. Kafası ve bilinçaltı güvenlik para kariyer konuları ile o kadar meşguldür ki güvenliğe ve uçmaya düşmeye dönük rüyaları sıklıkla görür ancak hatırlayamaz.

Kovalar:

Kovalar uçmak olağanüstü güçlere sahip olmak rüyalarının vazgeçilmez figürleridir. Fantastik rüyalar görmekten hoşlanır. Rüyalarının sembolik dilini mutlaka çözer.

Balıklar:


Balıklar ise rüyaları bilinçaltının zor anılarını yansıtır. Rehber ve geleceği anlatan rüyaları sıklıkla görür. Rüya görmek için uykusunu uzatmaya çalışır.

Alıntı
 
night_jack

night_jack

Üye
Bir insanın yükseleni yay olup,burcu kova olursa benim gibi birisi olması normaldir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt