pelın_
Burçlar Konuştu
OĞLAK; herkese verecek cevabım var, ama bir lafa bakarım lafmı diye, birde söyleyene bakarım adammı diye.
KOVA ; en büyük ön yargım; "herkesi insan sanmamdı"...
KOÇ ; Sanırım hayal kurarken malzemeden çalıyorum, çünkü sürekli yıkılıyor...
BAŞAK ; Beni anlamak için söylediklerimden çok sustuklarımı dinleyin,çünkü ben;"söylediklerimden çok sustuklarımda gizliyim"
İKİZLER ; yeter artık beni kırıp incitmeyin, çünkü bigün incitmek için bile bulamayabilirsiniz...
ASLAN ; Seni sevdiğimi anlayacaksın, sevmediğim zaman !
BALIK ; Bir gün bir yerde tekrar karşılaşırsak eğer, Benimle yeniden tanış.
TERAZİ ; Korkar olduk artık 'seviyorum' demeye. Kimi sahiden değiyor sevmeye, Kimi ise pişman ediyor insanı sevdiğine.
YENGEÇ ; Kabul ediyorum! En büyük hatam, yüzüme gülen herkesi, kendim gibi sanmamdı
YAY ; Herkes ikinci bir şansı hakeder' derler ya BEN 2. şansı vermem, çünkü "GERÇEK SEVEN İLK ŞANSI KAYBETMEZ"
AKREP ; Çok gereksiz şeyleri çok düşünüyorum. Sanırım o yüzden sürekli aklımdasın.
KOÇ ; Sanırım hayal kurarken malzemeden çalıyorum, çünkü sürekli yıkılıyor...
BAŞAK ; Beni anlamak için söylediklerimden çok sustuklarımı dinleyin,çünkü ben;"söylediklerimden çok sustuklarımda gizliyim"
İKİZLER ; yeter artık beni kırıp incitmeyin, çünkü bigün incitmek için bile bulamayabilirsiniz...
ASLAN ; Seni sevdiğimi anlayacaksın, sevmediğim zaman !
BALIK ; Bir gün bir yerde tekrar karşılaşırsak eğer, Benimle yeniden tanış.
TERAZİ ; Korkar olduk artık 'seviyorum' demeye. Kimi sahiden değiyor sevmeye, Kimi ise pişman ediyor insanı sevdiğine.
YENGEÇ ; Kabul ediyorum! En büyük hatam, yüzüme gülen herkesi, kendim gibi sanmamdı
YAY ; Herkes ikinci bir şansı hakeder' derler ya BEN 2. şansı vermem, çünkü "GERÇEK SEVEN İLK ŞANSI KAYBETMEZ"
AKREP ; Çok gereksiz şeyleri çok düşünüyorum. Sanırım o yüzden sürekli aklımdasın.