Nazy Üye dreamnurse' Alıntı: evettt biz maxi terazileri olarak kesinlikle başak burcu olduğumuzu kabul etmiyoruz... Genişletmek için tıkla ... bende kendim adına bir akrep olarak kabul etmiyorum hem banane kaymasaymış yörünge banamı sorduda kaydı canıma minnet ben akrepim
dreamnurse' Alıntı: evettt biz maxi terazileri olarak kesinlikle başak burcu olduğumuzu kabul etmiyoruz... Genişletmek için tıkla ... bende kendim adına bir akrep olarak kabul etmiyorum hem banane kaymasaymış yörünge banamı sorduda kaydı canıma minnet ben akrepim
Nazy Üye dreamnurse' Alıntı: sen akrepken nasıl başak oldun kiii Genişletmek için tıkla ... bütün ekim ayını komple başak yapmışlar
dreamnurse' Alıntı: sen akrepken nasıl başak oldun kiii Genişletmek için tıkla ... bütün ekim ayını komple başak yapmışlar
iremm Üye dreamnurse' Alıntı: hııı sen ekim akrebisinnnn ayyy yanına yaklaşılmaz seninnn Genişletmek için tıkla ...
dreamnurse' Alıntı: hııı sen ekim akrebisinnnn ayyy yanına yaklaşılmaz seninnn Genişletmek için tıkla ...
Nazy Üye dreamnurse' Alıntı: hııı sen ekim akrebisinnnn ayyy yanına yaklaşılmaz seninnn Genişletmek için tıkla ... neden neyi varmış ekim akrebinin
dreamnurse' Alıntı: hııı sen ekim akrebisinnnn ayyy yanına yaklaşılmaz seninnn Genişletmek için tıkla ... neden neyi varmış ekim akrebinin
Nazy Üye dreamnurse' Alıntı: fena olur ekim akrepleriyle uğraşılmazzz zaten akreplerle hiç uğraşılmazz Genişletmek için tıkla ... nasıl yaaa niyee neyi var ekim akrepinin iremm' Alıntı: sinsi oluyolar Genişletmek için tıkla ... sinsi falan değilim ben
dreamnurse' Alıntı: fena olur ekim akrepleriyle uğraşılmazzz zaten akreplerle hiç uğraşılmazz Genişletmek için tıkla ... nasıl yaaa niyee neyi var ekim akrepinin iremm' Alıntı: sinsi oluyolar Genişletmek için tıkla ... sinsi falan değilim ben
iremm Üye Nazy' Alıntı: nasıl yaaa niyee neyi var ekim akrepinin sinsi falan değilim ben Genişletmek için tıkla ... ben tek demiyorum millette diyo
Nazy' Alıntı: nasıl yaaa niyee neyi var ekim akrepinin sinsi falan değilim ben Genişletmek için tıkla ... ben tek demiyorum millette diyo
Nazy Üye fena da değilim beni tanısan başak sanarsın iremm' Alıntı: ben tek demiyorum millette diyo Genişletmek için tıkla ... sanki sen sütten çıktın diyene bak
fena da değilim beni tanısan başak sanarsın iremm' Alıntı: ben tek demiyorum millette diyo Genişletmek için tıkla ... sanki sen sütten çıktın diyene bak
dreamnurse Üye bilmem ikisinden birini seçiceksin titizsen başaksın fenaysan akrepp gerçii sen başakmışsın orası ayrıı
bilmem ikisinden birini seçiceksin titizsen başaksın fenaysan akrepp gerçii sen başakmışsın orası ayrıı
Nazy Üye ne demek şimdi bu nereden biliyosun başak olduğumu ben akrep im birkere ama fena değili aslında fena derken ne demek istediğinide pek anlamadım muhtemelen olumsuz birşeydir
ne demek şimdi bu nereden biliyosun başak olduğumu ben akrep im birkere ama fena değili aslında fena derken ne demek istediğinide pek anlamadım muhtemelen olumsuz birşeydir
dreamnurse Üye ben demedim başak diyeee onlar demişş ama sen akrep kalmak istiyosan kal tabi kiii mesela bende terazi kalıcammm
ben demedim başak diyeee onlar demişş ama sen akrep kalmak istiyosan kal tabi kiii mesela bende terazi kalıcammm