buraya dikkat yüzyüze eğitim mi sizce yoksa uzaktan egıtım (acıkogretımmı) ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
corchy

corchy

Üye
    Konu Sahibi

cok kararsızım ve 4 ay sonra bı karar vermem gerekıo yuzyuze egıtmde cumartesi pazar okula gıdıorm uzaktan egıtımde sadece sınav sıstemı oluo ve yıne bı secenegım war yasım 17 normal duz egıtımden devam edebılıorm sız olsanız ne yaparsınız? hem calısıp okurmusunuz yoksa ısı gucu bırakıp sadece okulamı gıdersınız normal egıtıme cvplarını beklıorm saygılarımla iyi forumlar..

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Burak

Üye
duruma göre değişebilir. içinden çalışmak geliyorsa hem çalışır hem okursun. ama ben çalışmayı sevmiyorum diyorsan normal okula devam et.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Açık öğretim lisesine git :) Fakat arkadaşlarından ve sosyal hayatından kopma :)

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Bana göre örgün eğitim.Çünkü uzaktan eğitimden pek fazla verim alınamıyor çok çalışman lazım örgün de okuyanlar bir çalışıyorsa senin iki çalışman lazım :)

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Ama şuda var açıköğretimde verdikleri kitapla girdiğin sınavdaki soruların alakası yok sınav günü kadere 45 ne sonuç alırsan artık :d:

• Beğen
Tepkiler: -Crazy Girl-
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
kesinlikle işi gücü bırak okuluna sarıl açık öğretim ne kadar kolay gibi gözükse de çok zor bir de ygsye gireceksen tam bir ölüm sen eğitimini normal yönlerden tamamla

corchy

corchy

Üye
    Konu Sahibi
gercekten tesk ederım sdece sıze deıl hepınıze sanırım sızın dedıgınızı yapıcam yanı normal egıtımımıe devam edıcem ne kadar yas 17 olup lıse1 den baslasamda .s ama olsun ıns baslıyıcam acıkogretımden normal okula donme hakkım wardır ıns cunku uc donem okumadım ıkı donemde brıaktım saygılar tskler

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
imkanın varsa acıkögretım okuma derım..ama calsma durumun yada baska bsey varsa oku :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt