Buraya Bak ACELE Hayat Meselesi :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onurahmet03

onurahmet03

Üye
    Konu Sahibi
Buraya Bak ACELE Hayat Meselesi :(
Benim laptopum cd yi görüyor bios ayarları falan herşey açık 30 dkka önce kuruluma girdi hata verdi cdyi temizledim geri taktım Zorluyor ama cdyi Bi Türlü Ön yükleme demiyor . :/ Yardım Edin .NOT ; Cdden Deme 5 Cd Değiştirdim .!!!

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
servisi ara ciddi bir sıkıntı olabilir.

cyber

cyber

Üye
servise ver ya da

fnldstntn

Üye
Cd den değilse muhtemelen yüklemeye çalıştığın windows hatalıdır

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
windowsun hatalı olması muhtemel ama sen cd yi zorlayabilirsin yani boot menüsünden harddisk'i boot erişimine kapat böylece pc'n windowsu flash ya da cd rom da arayacaktır ve bir tavsiye windowsu flash üzerinden yüzle daha sağlam bir kurulum sağlıyor.

yükleyeeğin windowsda service packleri yüklü olsun ne kadar rahat çalıştığını göreceksin çünkü güncelleştirmeleri yaptıkca windowsda hatalar birikir donmalar başlar.

onurahmet03

onurahmet03

Üye
    Konu Sahibi
windowsun hatalı olması muhtemel ama sen cd yi zorlayabilirsin yani boot menüsünden harddisk'i boot erişimine kapat böylece pc'n windowsu flash ya da cd rom da arayacaktır ve bir tavsiye windowsu flash üzerinden yüzle daha sağlam bir kurulum sağlıyor.yükleyeeğin windowsda service packleri yüklü olsun ne kadar rahat çalıştığını göreceksin çünkü güncelleştirmeleri yaptıkca windowsda hatalar birikir donmalar başlar.
Kardeş Botable yazan yer mi _?

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
şimdi kardeş hangi marka pc kullanıyorsun bilmiyorum ama ben asus kullanıyorum tam olarak ekran görüntüsü bu[/URL][/IMG]

sen burda sadece 1.sini dolduracaksın diğerleri boş olacak ve bende 2.sırada olanı sen 1.sırada yap.

yani boot option#1 >>> hl-dt-stdvdram

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt