Burası florya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Burası florya


[h=2]Fatih Terim güne, 3 arkadaşı boştayken çalıma girip topu kaptıran Emre Çolak'a attığı fırçayla başladı. Sesiyle Florya'yı inleten Terim, öğrencisinin gönlünü almayı da bildi[/h]
A Milli Takım’ın bir haftalık gündemine damga vuran iki yıldızdan Selçuk toparlanmış göründü. Ancak Hamit Altıntop’un yüzünden düşen bir parçaydı, ağzını bıçak açmadı!

Tüm bunlara karşın en önemlisi Fatih Terim’in keyfi yerindeydi. Antalyaspor ve Manchester United maçları öncesi yüzü gülen İmparator, 2’de 2’nin sinyalini işte böyle verdi...

Süper Lig’de yarın Antalyaspor’la, Şampiyonlar Ligi’nde de çarşamba günü Manchester United’la deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Galatasaray’da işler genel olarak yolunda görünüyor. Dün Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanı basına açık olarak gerçekleştiren Sarı-Kırmızılılar’da ön plana çıkan 3 konu vardı. Bunlardan biri, çift kale maç sırasında 3 arkadaşı boştayken çalıma giren ve topu kaptıran Emre Çolak’a Fatih Terim’in gösterdiği tepkiydi. Tecrübeli hoca, genç yeteneğe öyle bir bağırdı ki, sesi Florya’nın öteki ucundan kolayca duyulabilirdi. Ancak ilerleyen dakikalarda istediklerinin yapıldığını gören Terim yumuşadı ve öğrencisine sarılarak gönlünü almayı bildi. Bir diğer konu ise A Milli Takım kampından krizle dönen Selçuk İnan ve Hamit Altıntop meselesiydi.

İnancını ortaya koydu

Selçuk nispeten toparlanmış görünürken, Hamit’in yüzünden düşen bin parçaydı ve kimseyle konuşmadığı gibi oldukça moralsiz bir halde mücadele etti. Ancak tüm gelişmeler ışığında en önemlisi, takım liderinin, Fatih Terim’in yüzünün gülüyor olmasıydı. Hayli güvenli bir görüntü çizen Terim, 2 maçta 2 galibiyete olan inancını ortaya koyar gibiydi.

‘Teknik kaleci böyle olur’

Muslera henüz Uruguay kampından dönmediği için çift kale maçta kaleleri Ufuk ve altyapıdan yetişen Eray İşcan korudu. Bir pozisyonda savunmadan gelen geri pası baskıya rağmen çok iyi kontrol ederek ayağından çıkartan genç Eray için oyunu durduran Terim, “İşte teknik kaleci böyle olur” diyerek öğrencisini alkışlattı.

Amrabat Eboue’yi canından bezdirdi

Florya’daki çift kale maçın en ilginç eşleşmesi Amrabat ve Eboue arasında yaşandı. Sol kanatta görev yapan Amrabat, karşısındaki Eboue’yi öyle zorladı, öyle çalımlar attı ki, Fildişi Sahilli savunmacı sonunda pes etmek zorunda kaldı ve arkadaşını tebrik etti.

Burak sonuna kadar zorladı

A Milli Takım’ın Estonya galibiyeti sonrası, ‘bencil’ oynadığı gerekçesiyle eleştirilen Burak Yılmaz, oyun tarzından taviz vermiyor. Yıldız futbolcu dün de gole ulaşmak için her türlü yolu denerken, defanstaki arkadaşlarına zor anlar yaşattı.

Cris şimdiden uyum sağladı

Ujfalusi’nin sakatlığı nedeniyle Lyon’dan sürpriz bir şekilde transfer edilen Cris, kısa sürede takım arkadaşlarıyla kaynaştı. Sarı-Kırmızılı formayla 2 hazırlık maçına çıkan Brezilyalı, savunmadaki partnerleriyle uyum içinde göründü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
350
jojo_va
jojo_va
Cevap
2
Görüntüleme
399
jojo_va
Metin MF
Cevap
0
Görüntüleme
428
Metin MF
-India-
Cevap
1
Görüntüleme
405
TheLastWarrior


Üst Alt