Burası Borussia Park!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Burası Borussia Park!


Burası Borussia Park Stadyumu... 8 yıllık futbolcusu Alex de Souza ile yollarını ayıran Kanarya, bugün bu statta, başlama düdüğü 22.05’te çalacak maçta M’Gladbach’ı devirerek, Avrupa Ligi C Grubu’ndaki ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Almanya’nın en iyi seyircilerinden birine sahip olan M’Gladbach, maçlarını 2004 yılından beri 54 bin kişi kapasiteli Borussia Park’ta oynuyor. En ateşli seyirci de, Nordkurve olarak bilinen bölümde... Sarı-Lacivertli taraftarların da kendilerine ayrılan 2 bin 700 bileti tükettiği bildirildi. Ligde 5 maçtır kazanamayan M’gladbach bu maçı çıkış maçı olarak görüyor, ancak Aykut Kocaman ve öğrencileri ise gruptaki ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Borissia Park’ta bu sezon taraftar sayısı

Dinamo Kiev: 45.075
Hoffenheim: 50.146
Nürnberg: 52.195
Hamburg: 46.233

Son dakika

20 yaşındaki kaleci Stegen’in bugün sahada olabileceği bildirildi

Fenerbahçe’nin rakibi Mönchengladbach’ın, takımdaki en büyük eksiği olarak görülen kaleci Ter Stegen’in, bugünkü karşılaşmada forma giyebileceği bildirildi. M’gladbach’ın, Borussia Dortmund’a deplasmanda 5-0 yenildiği lig karşılaşmasının içerisindeki bir hava topu mücadelesinde, kaleci Ter Stegen kalçasından sakatlanmış ve yerini yedek file bekçisi Heimeroth’a bırakmıştı. 20 yaşındaki file bekçisinin Fenerbahçe maçının hazırlıklarının tamamlandığı dün akşamki son idmanda çalışmaların tamamına katıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Son dakika

Sakatlığı geçen Yobo ile Topuz’un bugün ilk 11’de maça başlaması bekleniyor

Sarı-Lacivertliler, dün akşam Borussia Park’ta yaptıkları çalışmayla M’gladbach hazırlıklarını tamamladı. Tedavisi süren Nijeryalı savunma oyuncusu Yobo’nun da dizindeki şişliğin geçtiği ve maça ilk 11’de çıkabileceği belirtildi. Ağrıları bulunan Mehmet Topuz’un da teknik direktör Kocaman tarafından ilk 11’de sahaya sürüleceği kaydedildi. Öte yandan Fenerbahçe’nin 20 kişilik Almanya kadrosunda, sakatlıkları nedeniyle takımdan uzun süredir ayrı kalan Sezer Öztürk ve Serdar Kesimal’ın yanı sıra mide rahatsızlığı bulunan Orhan Şam da yer almadı.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Atmosfer çok iyi olacak anlaşılan ...
Umarım sonuç iyi olur ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
208
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
323
Doğuş Pertez


Üst Alt