Burak için transfer iddiası!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Burak için transfer iddiası!

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın Beşiktaş ile oynadığı derbi maçta forma giymeyen Burak Yılmaz için iki transfer iddiası ortaya atıldı.



Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Beşiktaş derbisinde Burak Yılmaz'a görev vermemesinin ardından golcü futbolcuyla ilgili olarak transfer iddiaları ortaya atıldı.


Beyaz TV'de yayınlanan 'Beyaz Futbol' adlı programda yorumculuk yapan Sinan Engin, Burak Yılmaz'ın CSKA Moskova'ya transfer olacağını iddia etti. Sinan Engin ayrıca Didier Drogba'nın transferinin ardından Burak Yılmaz'ın gidebileceğini dile getirdi.


Öte yandan programa telefonla bağlanan Nihat Kahveci, Burak Yılmaz ile Valencia'nın ilgilendiğini öne sürerek, "Valencia'ya yakın oturuyorum ve sağlam bir arkadaşım Valencialı bir yöneticiyi tanıdığı için Burak Yılmaz'ı konuştuklarını bana iletti. Ben bunu biliyorum. Ancak Valencia'nın mali durumu iyi değil. Valencia'nın böyle bir şey konuştuğunu bana daha bugün iletti" ifadelerini kullandı.
 


Samet.25

bende duydum sanmıyom transfer ediceklerini
 
WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Beyaz futbolda ne dense 10 dakika içinde gerçekleşiyor ! Bundan sonra Reyting arttırmak için canlı yayında birbirlerini döver bunlar :d: Bence burak en az 3 yıl daha burda kalmalı ve gideceği yer Rusya olmamalı
 
'Enver'

'Enver'

Üye
Niye gitsin ki? Aynı başarıları o takımlarda yaşayabilir mi?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt