Burada Yürümek Yürek İster (..ama biz yürüyeceğiz, sende gel)

Topu topu 2 günlük ziyarete gideceğiz adamların istemediği bir tek hayat hikayemiz kalmış
ee nüfus 1 milyar olunca böyle olur öyle herkesi kolay kolay içeri almazlar

Tepkiler: SHS
Ben yürürüm Ne varki orda

arkanda ben varsam o biraz zor işte

dedim ben

----------Eklendi @ 00:07:11 ---------- Yazıldı @ 00:06:44 ----------

geliyon yani

ordan düşüp ölmek isterdim he

biz gidene kadar onlar oraya otoban yapar siz mazot biriktirin varil varil ben bizim minübüsü alırım onla gideriz hatta komvoy yaparız çıkarız ineriz yürürüz koşarız DÜŞERİZ

SHS

Üye
    Konu Sahibi
biz gidene kadar onlar oraya otoban yapar siz mazot biriktirin varil varil ben bizim minübüsü alırım onla gideriz hatta komvoy yaparız çıkarız ineriz yürürüz koşarız DÜŞERİZ

bozma işte hayal kuruyoruz, ben arkadaşlarla ordaydım geçen haftasonu piknik yaptık

Topu topu 2 günlük ziyarete gideceğiz adamların istemediği bir tek hayat hikayemiz kalmış
ee nüfus 1 milyar olunca böyle olur öyle herkesi kolay kolay içeri almazlar

ben oluyum türk erkeklerini en fazla 3 gün tutarım

pelın_

hadi gidelim

Tepkiler: devran_34 ve SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
pasaportları alıp hong kong a gideriz ordan kaçak gireriz çine gerisi Allah kerim

pasaportları alıp hong kong a gideriz ordan kaçak gireriz çine gerisi Allah kerim

açık öğretime yazılıp oradan öğrenci pasaportu alınca öğrenci pasaportu ucuza geliyo öbür pasaport ülkemizde rezillik sürekli yeniliyecne onu en iyisi öğrenci pasaportu ben bu işi biliyom yav

----------Eklendi @ 00:38:30 ---------- Yazıldı @ 00:34:33 ----------

Ya çinde Ne işimiz var rusyaYa gidelim

of o ooo hayalimdeki saray adını unutdum a a a o güzel saray meydandaki hayalimdir hep eniştem resimlerini gösteriyodu o zaman alevlenmiştim gitmek için

SHS

Üye
    Konu Sahibi
yada salla pasaportu vizeyi, bineriz yük gemisine, konteynırla gideriz yaw.. (filmlerdeki abdye çinliler gibi)

sadece gidip şurayı görsem kapıdan girmesem yeterli

pelın_

ya nefes alamıyız

pelın_

Yetmez ggitmesekmi rize ye gidelim o halde biz

zaten sokmuyorlar içeri

biliyorsun biz ÇILGIN TÜRKLERİZ heryere girer çıkarız bi anımı anlatam

cebit fuarına gittik arkadaşımla birlikde çok severim kendisini bi bölüme bizi almadılar dediler şirketin olcak buraya girmek için 18 yasından buyuk olcaksın falandır filandır almadılar
arkadsım adama dedi tamam biz dödük geri öbür kapıya kadar gittik görevli baskası ile konusurken koşar adımlarla içeri girdik baktık ve sonuç hüsran hiç bişe yok + etrafda bizden küçük coluk cocuk vardı

SHS

Üye
    Konu Sahibi

sizi kandırmaya çalışmış o