Bunun halkında düşünceleriniz öneri ve tavsiyeleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Bunun halkında düşünceleriniz öneri ve tavsiyeleriniz
http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032249/toshiba_satellite_c660d1hj_beyaz_notebook

arkadaşlar 1 hafta önce aldım sizce nasıl ve önerileriniz nedir kullanım hakkında bir de şu ram ve ekran kartının anlamı nedir?

ANIL

ANIL

Admin
Oyun için iyi bir cihaz değil. İnternet için kullanılabilir pil ömrüde iyi :oke:

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Elimde eski bikaç oyun var yükledim çalıştı ama ne bileyim crysis yükledim çalışmadı açmadı bile. Peki ekran kartından dolayı mı açmadı yoksa işlemciden dolayı mı?

- - - Eklendi - - -

Bir de şu ekran kartıyla işlemcide yazan apu with radeon gibi ifade ne anlama geliyo?

ANIL

ANIL

Admin
Evet işlemci ve ekran kartından dolayı açmaması çok normal. Oyun için yapılmış bir cihaz değil. Dediğin gibi eski, fazla donanım istemeyen oyunları oynayabilirsin. Radeon ekran kartının bir serisidir.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Peki bunlar bitişik mi? Avantaj dezavantajları nelerdir. Zaten pek oyun oynayan biri değilim.

ANIL

ANIL

Admin
Bitişik derken anlamadım? Radeon iyidir de pek önemi yok isim sadece. Oyun fpslerine linkten bakabilirsin 6310 ekran kartı için.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum toshiba nın sitesinde ekran kartıyla işlemci bitişik diye yazıyo da

ANIL

ANIL

Admin
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Peki ekran kartı alsam buna eklemek için ana kartta ayrıyeten yer var mıdır yoksa işlemci ile mi almak lazım. Ram ekledim bitane ama laptoplardaki ekran kartıyla ilgili bir fikrim yok

ANIL

ANIL

Admin
Peki ekran kartı alsam buna eklemek için ana kartta ayrıyeten yer var mıdır yoksa işlemci ile mi almak lazım. Ram ekledim bitane ama laptoplardaki ekran kartıyla ilgili bir fikrim yok

Onu tam olarak bende bilmiyorum. Zor olan bir şey herşeyin uyumlu olması gerekiyor ve bu tarz ekran kartlarının daha pahalı olduğunu okumuştum. Zaten işlemcin düşük sadece ekran kartının bir anlamı olmaz. Oyun oynayan biri değilim demişsin memnun değilmisin cihazdan?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Yok gayet hoşuma gitti hatta tavsiye bile ediyorum hiç ısınma yok geçen 3 saat oyun oynadım ama yine de benden daha soğuktu diyebilirim. Ama ben her zaman parça eklemeyi severim düşün artık eski laptopumu dell inspiron 1525 i 900 liraya sattım. Ram işlemci ekran kartı hepsi yenilenmişti fakat fanı yetmiyordu. Toshiba nın bu ürününde vücut sıcaklığından 5 derece daha düşük olduğunu yazmışlar sitesinde ben de düşünmeden aldım. Şimdi ram ekledim ama ekran kartıyla işlemci sıkıntıya düşürdü beni biraz anlamıyorum bu tipten açıkcası.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Ayrı bit ekran kartı alsam ayrı taksam eklesem olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt