Bunun adı ihtilal!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Bunun adı ihtilal!


Fatih Terim gelmeden önce taraftarına saç baş yoldurtan Galatasaray, şimdilerde Avrupa devlerine kafa tutuyor.

Fatih Terim'in Galatasaray'ı aldığı sonuçlar ve oynadığı futbolla göz kamaştırıyor...

Daha 1.5 yıl öncesinde Süper Lig'de sıkıntılı günler yaşayan ve taraftarlarına azap dolu haftalar yaşatan Galatasaray, geçtiğimiz sezon Fatih Terim'in takımın başına geçmesiyle adeta şaha kalktı.

Geçtiğimiz sezon taşları çok iyi oturtan İmparator, uzun maratonda Sarı- Kırmızılı ekibin şampiyon olmasında baş faktör oldu. Takıma transfer edilen yabancı ve Türk oyuncuların büyük çoğunluğu tam isabetti...

BÜYÜK OYNAMAK

Sezon başında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-2 yenerek Süper Kupası'nın sahibi olan Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde göstereceği performans herkesin merak konusuydu.

Grubundaki ilk maçta Old Trafford'da güçlü Manchester United'a adeta kök söktüren Fatih'in Aslanları 1-0'lık yenilgiye rağmen herkese büyük umut verdi ve gruptan çıkma şansının yüksek olduğunun sinyallerini verdi. Üstelik bu maçta Galatasaray'ın verilmeyen 2 penaltısı da vardı.

Şimdi Galatasaraylılar, Terim'in 1996- 2000 yılları arasındaki takımın ber benzerinin oluşmasını bekliyor. Fatih Terim ve ekibi bunun için yoğun mesai harcıyor...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt