Bunu Veya Bunu

Sponsorlu Bağlantılar

Ahmtalyatly

Ahmtalyatly

Üye
    Konu Sahibi
Bunu Veya Bunu
Arkadaşlar yurtdışından telefon getirteceğim kendime sim-free bunu:

Veya:

Bunu:

Ayrıca gümrükteki durumları ne olur bir fikir verirmisiniz?

Ahmtalyatly

Ahmtalyatly

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım düzgün cevap verirmisin ne bajası ne ıvırı zıvırı... Spam yapmayın... Doğru cevap verebilecek arkadaşlar konuya bekleniyor...

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Fiyatı 25 dolar deme .

aleranol

aleranol

Üye
Netten bak ne demisim? Model rc aracin bir amortisor parasi demek. 15cmlik bir amortisor parasi. Boyle telefon falan olmaz. Vardir bunlarda birsey ama ne bilmiyorum. Bakma sen bunlara.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
İlk defa aleranola katılıyorum. Bu fiyata o telefon gelmez. Mutlaka bir bit yeniği vardır. Paranıza yazık olur. Gerçi 25$ çok bir şey değil. Sipariş verin gelince deneyimlerinizi yazarsanız artık.

aleranol

aleranol

Üye
Nextman benimle dalga mi geciyorsun abi? Ne üslubu ya. Birdaha bak mesajima. Ben ona irnek veriyorum netten bakabilir 20dolarin yurtdisinda neye denk geldigine. Sen bile bunu yapiyorsan ne diyebilirim. Üzücü bir durum.

- - - Eklendi - - -

Yok ya adam spam demiş sikayet atmis heralde. Bilmeyen moderator de ne oldugina googleye 3sn baja 5b yazmaya useniyor. Yazik ya. Ben cok sey ogrendigim bu foruma katkim olsun fazla katayim diye ornek veriyorum acikca sen geliyor mesajimi siliyorsun yeminle üzüldüm abi.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
İlk defa aleranola katılıyorum. Bu fiyata o telefon gelmez. Mutlaka bir bit yeniği vardır. Paranıza yazık olur. Gerçi 25$ çok bir şey değil. Sipariş verin gelince deneyimlerinizi yazarsanız artık.

Az para ama sonuçtan para...

Üst Alt