Bunu deneyenler lütfen buraya sonuçlarını yazabilirlermi (nokia 5800xm)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AKALAC

Üye
    Konu Sahibi
Bunu deneyenler lütfen buraya sonuçlarını yazabilirlermi (nokia 5800xm)
1 hafta önce 5800 xm aldım fakat bugün farkettimki telefon titreşim ile bildirim modunda iken eğer pc ye bağlayıp dosya transferi yada başka bir işlem yaptıktan sonra çıkardıktan sonrea gelen arama ve msj bildirimlerinde titreşim çalışmıyor tekrar aktif hale getirmek için tek çarem TELFONU KAPATIP AÇMAK geliyor
NE OLUYOR YAAA 2009 MODEL TELEFONUN HALİNE BAK ÇOK KIZGIN BİR DURUMDAYIM BU ŞİKAYETİ YAŞAYAN VARSA CAVP ATABİLİRLERMİ :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Çok ilginç başka olan varmı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben hiç yaşamadım...

zezu_5

zezu_5

Üye
benim n97 var 2 ay oldu titreşimi 3 kez titredikten sonra duruodu sonrada birden hiç durmamaya başladı...
telefonda sapıtmalar var

dEs_

dEs_

Üye
1 hafta önce 5800 xm aldım fakat bugün farkettimki telefon titreşim ile bildirim modunda iken eğer pc ye bağlayıp dosya transferi yada başka bir işlem yaptıktan sonra çıkardıktan sonrea gelen arama ve msj bildirimlerinde titreşim çalışmıyor tekrar aktif hale getirmek için tek çarem TELFONU KAPATIP AÇMAK geliyor
NE OLUYOR YAAA 2009 MODEL TELEFONUN HALİNE BAK ÇOK KIZGIN BİR DURUMDAYIM BU ŞİKAYETİ YAŞAYAN VARSA CAVP ATABİLİRLERMİ :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

Teli kapatmadan başka tercih seçince durum ne oluyor yazarsan sevinirim...

zezu_5

zezu_5

Üye
beyler bide şu var ben bazen klavyeyi açtığımda bazı tuşlar çalışmıyor sayıların bulunduğu tuşlar joystcik tuşunun orta tuşu bazen kendi kendine çalışmayıp düzeliyor :S anlamıyorum şu titreşim sorunuda sürekli titrio msj geldiğinde

dEs_

dEs_

Üye
beyler bide şu var ben bazen klavyeyi açtığımda bazı tuşlar çalışmıyor sayıların bulunduğu tuşlar joystcik tuşunun orta tuşu bazen kendi kendine çalışmayıp düzeliyor :S anlamıyorum şu titreşim sorunuda sürekli titrio msj geldiğinde
Senin sorunun donanımsal kesin... Kapak arasında film kullanmış olabilirler ve filmde sorun var gibi...
onuda denedim tabiki ama sonuç aynı anlamıyorum nedir sorun

Kardeş sende bi yazılım yenilesen!

onrgs16

Üye
1 hafda önce n97 telefonu aldım . 1 hafdadır pc başından kalkamıyorum telefonun sorunlarını çözmekden , araştırmakdan , Keşke daha önce birazdaha araştırsaydım forum sitelerini bu kadar sorunu görünce almazdım o kadar para verdiğim için pişmanım Şahsen . . Bardağı taşıran son damla ise titreşim çalışmaz durumda şuan . Bunuda ilk olarak tuşları kitlerken titrememesinden ötürü farkettim .

Telefonu açtım kapattım , hard format attım , bataryasını çıkarıp taktım sonuç yine aynı ..

Telefonu alalı 1 hafda oldu media mark dan aldım , sim takılan telefon iade alınmaz diye bir ibare var bu durumda ne yapabilirim . hiç memnun değilim telefondan .

İnsanlar sıfır telefon alıyorsa , servislerle felan uğraşmak durumunda değil .:vur

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
1 hafda önce n97 telefonu aldım . 1 hafdadır pc başından kalkamıyorum telefonun sorunlarını çözmekden , araştırmakdan , Keşke daha önce birazdaha araştırsaydım forum sitelerini bu kadar sorunu görünce almazdım o kadar para verdiğim için pişmanım Şahsen . . Bardağı taşıran son damla ise titreşim çalışmaz durumda şuan . Bunuda ilk olarak tuşları kitlerken titrememesinden ötürü farkettim .

Telefonu açtım kapattım , hard format attım , bataryasını çıkarıp taktım sonuç yine aynı ..

Telefonu alalı 1 hafda oldu media mark dan aldım , sim takılan telefon iade alınmaz diye bir ibare var bu durumda ne yapabilirim . hiç memnun değilim telefondan .

İnsanlar sıfır telefon alıyorsa , servislerle felan uğraşmak durumunda değil .:vur

Kardeş geçmiş olsun. Senin yapacagın tek ıs telefonu garantısıne, KVK, Genpa vs goturmen. Mecbur yanı :) dedıgın gıbı satın aldıgın yer ıade almaz artık... Ben de 1aydır C6 kullanıcısıyım ve gayet memnunum sımdılık ;)

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Profil ayarlarını düzenleme için harici bir program mı kullanıyorsunuz?

kuvars10

Üye
Bende böyle sorun olmuyor.

Titreşim süresi,seçtiğiniz melodiye orantılıdır.Melodi uzunsa uzun süre titrer.Kısaysa kısa süre titrer.Buna dikkat edin arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt