Bunu değiştirebilir miyiz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rapege

rapege

Üye
    Konu Sahibi
Bunu değiştirebilir miyiz?
Sitemizi İphone bölümde İphone 3G uygulama diyor mesela ama benim telefonum 3GS ve doğal olarak ben de oradan yükleme yapıyorum ve benim gibiler de hatta duyduğuma göre İphone 4 ü olanlarda buradan indiriyor Benim isteğim İphone 3g Destek - Yardım ve iPhone 3G Uygulama / Oyun / Tema adlı bölüm isimlerinde 3G lafını kaldırmanız

• Beğen
Tepkiler: afterlife97

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hepsi de 3g değil mi ?

M3L!H

M3L!H

Üye
İşletim sistemi olarak iOS aynı değilmi zaten. Uyumlu olması gerekir. 3G'nin uygulamaları farklı 3Gs'in farklı değil.

rapege

rapege

Üye
    Konu Sahibi
olsun ama sonuç olarak bari iphone os uygulamaları falan yazsın çünkü 3g olunca kısıtlanmış oluyor

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
haklısın dostum iphone böyle giderse iphone 886 G de olur :D

Atakan

Atakan

Üye
2G İphone'si olanlar ordan indirse neyse de ..

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
ıphone 999 g :D

Neverex

Üye
Gerek yok bence.

Perfect!

Üye
ıphone 3g hepsi aynı zaten

Neverex

Üye
hepsi aynı mı sen hiç İphone nedir bilir misin ? Dalga geçiyorsun dimi benle ?

--------------- Ekleme ---------------

indiriyor ki indirmiyor mu sanıyorsun?

İndiriliyorsa bir sıkıntı yok değil mi? :oke:

afterlife97

afterlife97

Üye
Siz herhalde iPhone nedir bilmiyorsunuz saçma saçma yorum yazmayın. Mesela n64iphone diye bir uygulama var cydiada fakat sadece 3GS ve 4'da çalışıyor birazcık düşünün. 3GS ve 4'ün rami diğerlerinden yüksek olduğundan dolayı bazı uygulamalar sadece onlar için @rapege +1

Birde sizin dilinizle söyleyeyim genelde çoğunuz nokia kullanıyorsunuz bu forumda. S60v5 bölümü yerine 5800 bölümü olsun o zaman adı N97'de S60v5 kullanıyor 5800'da nasılsa aynı değilmi hepsi:kop:

rapege

rapege

Üye
    Konu Sahibi
Siz herhalde iPhone nedir bilmiyorsunuz saçma saçma yorum yazmayın. Mesela n64iphone diye bir uygulama var cydiada fakat sadece 3GS ve 4'da çalışıyor birazcık düşünün. 3GS ve 4'ün rami diğerlerinden yüksek olduğundan dolayı bazı uygulamalar sadece onlar için @rapege +1

Birde sizin dilinizle söyleyeyim genelde çoğunuz nokia kullanıyorsunuz bu forumda. S60v5 bölümü yerine 5800 bölümü olsun o zaman adı N97'de S60v5 kullanıyor 5800'da nasılsa aynı değilmi hepsi:kop:

hayır ben 2G 3G 3GS 4G diye ayırın demedim ki olursa süper olur ama ben sadece oradaki 3G yazısını kaldırır mısınız dedim yanlış mı anladınız?

Revengeful

Emekli Yönetici
aslında ayrı olarak 3gs veya 4 açılsa daha iyi olur. Ram farkı var çünkü.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
arkardaşlar konuyu muhabete odalarına çevirmeyin lütfen fikri önerisi olan söylesin olmayanda okumakla yetinsin
haklısn bölüm isimleri 3G olarak yazıldı
iphone destek yardım
iphone uygulama oyun tema
olarak değiştirilebilinir ilerleyen zaanlarda osi ve os olarakta adlandırabiliriz önerini yönetime bildirecem saol ege

rapege

rapege

Üye
    Konu Sahibi
arkardaşlar konuyu muhabete odalarına çevirmeyin lütfen fikri önerisi olan söylesin olmayanda okumakla yetinsin
haklısn bölüm isimleri 3G olarak yazıldı
iphone destek yardım
iphone uygulama oyun tema
olarak değiştirilebilinir ilerleyen zaanlarda osi ve os olarakta adlandırabiliriz önerini yönetime bildirecem saol ege

Önemli değil ve sonunda bir gören oldu çok teşekkürler

Ozan

Ozan

Admin
iPhone kategori yapısıyla en kısa sürede ilgilenecegiz arkadaslar haklısınız. Özellikle bölüm yöneticimiz Engin bu konuda yardımcı olacaktır.

rapege

rapege

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt