qsaw Üye Madness®' Alıntı: 55. saniyeye dikkat illuminati Nokia belliydi zaten. Genişletmek için tıkla ... anlamadım
Madness®' Alıntı: 55. saniyeye dikkat illuminati Nokia belliydi zaten. Genişletmek için tıkla ... anlamadım
Uruloki Üye arama yaparken illuminati yazıyor ünlü bir tarikat dünyada ki o zaman nokia nın süper işler yapabacağı ve batmasının zor olacağı gözüküyor
arama yaparken illuminati yazıyor ünlü bir tarikat dünyada ki o zaman nokia nın süper işler yapabacağı ve batmasının zor olacağı gözüküyor
spartuas Üye Emre-07' Alıntı: Gördüm illumunatiyi duymuştumda önce yeni geldi aklıma Genişletmek için tıkla ... Söylesene be çatlatma adamı
Emre-07' Alıntı: Gördüm illumunatiyi duymuştumda önce yeni geldi aklıma Genişletmek için tıkla ... Söylesene be çatlatma adamı
qsaw Üye spartuas' Alıntı: Söylesene be çatlatma adamı Genişletmek için tıkla ... . . "Örneğin, topluluğun kurucusu nun kod adı spartacus " senin ick le alakası varmı ? ----------Eklendi @ 20:58:30 ---------- Yazıldı @ 20:58:06 ---------- gerçi senin adın sparsuas ama
spartuas' Alıntı: Söylesene be çatlatma adamı Genişletmek için tıkla ... . . "Örneğin, topluluğun kurucusu nun kod adı spartacus " senin ick le alakası varmı ? ----------Eklendi @ 20:58:30 ---------- Yazıldı @ 20:58:06 ---------- gerçi senin adın sparsuas ama
qsaw Üye Cihanî Sultan' Alıntı: abi ne diyonuz ya gavur kaldım yanınızda! Genişletmek için tıkla ... 55.saniyde aramda bitopluluk var ondan bahsediyoz
Cihanî Sultan' Alıntı: abi ne diyonuz ya gavur kaldım yanınızda! Genişletmek için tıkla ... 55.saniyde aramda bitopluluk var ondan bahsediyoz
Cihanî Sultan Üye ceyn03' Alıntı: çok acmayın bu illuminati konusunu sabah cesetinizi çöp konteynrında buluruz Genişletmek için tıkla ... ben cihani sultanım
ceyn03' Alıntı: çok acmayın bu illuminati konusunu sabah cesetinizi çöp konteynrında buluruz Genişletmek için tıkla ... ben cihani sultanım
MksDevoO Üye Hergun Maxicep google youtube nokia sitelerine girip nokia C7 symbian belle yazmaktan bıktım
qsaw Üye ceyn03' Alıntı: çok acmayın bu illuminati konusunu sabah cesetinizi çöp konteynrında buluruz Genişletmek için tıkla ... neden ?
ceyn03' Alıntı: çok acmayın bu illuminati konusunu sabah cesetinizi çöp konteynrında buluruz Genişletmek için tıkla ... neden ?
gt22 Üye Emre-07' Alıntı: Annayı görünce tek ikonları hoşuma gitti Genişletmek için tıkla ... Bencede ama sadece ikonlar değil güç tasarrufu modunda stabil görüntü ve çalışma sağlanmıştı. İlk oyunları çalıştıramadık olsun sonra bi güncellemeyle olayı çözdüler ben beğeniyorum arkadalar NOKİA her zaman 1 Klasik
Emre-07' Alıntı: Annayı görünce tek ikonları hoşuma gitti Genişletmek için tıkla ... Bencede ama sadece ikonlar değil güç tasarrufu modunda stabil görüntü ve çalışma sağlanmıştı. İlk oyunları çalıştıramadık olsun sonra bi güncellemeyle olayı çözdüler ben beğeniyorum arkadalar NOKİA her zaman 1 Klasik
qsaw Üye kraldost' Alıntı: siz belleye geçeceksiniz bizde carlaya ondan sonra içiniz carlaya yanacak Genişletmek için tıkla ... bizim ne eksiğimiz var ?
kraldost' Alıntı: siz belleye geçeceksiniz bizde carlaya ondan sonra içiniz carlaya yanacak Genişletmek için tıkla ... bizim ne eksiğimiz var ?
Cihanî Sultan Üye MksDevoO' Alıntı: Hergun Maxicep google youtube nokia sitelerine girip nokia C7 symbian belle yazmaktan bıktım Genişletmek için tıkla ... bende aynısını c6 için yapmaktan bıktım
MksDevoO' Alıntı: Hergun Maxicep google youtube nokia sitelerine girip nokia C7 symbian belle yazmaktan bıktım Genişletmek için tıkla ... bende aynısını c6 için yapmaktan bıktım
qsaw Üye Cihanî Sultan' Alıntı: bende aynısını c6 için yapmaktan bıktım Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 16:54:15 ---------- Yazıldı @ 16:53:47 ---------- aynen ----------Eklendi @ 16:54:44 ---------- Yazıldı @ 16:54:15 ---------- ben belle çıktıkda sonrada yazmaktan korkuyorum reslek olmuş artık bende
Cihanî Sultan' Alıntı: bende aynısını c6 için yapmaktan bıktım Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 16:54:15 ---------- Yazıldı @ 16:53:47 ---------- aynen ----------Eklendi @ 16:54:44 ---------- Yazıldı @ 16:54:15 ---------- ben belle çıktıkda sonrada yazmaktan korkuyorum reslek olmuş artık bende
spartuas Üye kraldost' Alıntı: siz belleye geçeceksiniz bizde carlaya ondan sonra içiniz carlaya yanacak Genişletmek için tıkla ... Artist Yanına gelirsem gösteririm carlayı. Carlana başlıyım daha hiç bir şey belli değil
kraldost' Alıntı: siz belleye geçeceksiniz bizde carlaya ondan sonra içiniz carlaya yanacak Genişletmek için tıkla ... Artist Yanına gelirsem gösteririm carlayı. Carlana başlıyım daha hiç bir şey belli değil