Bunları Bilmekte Fayda Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusufucan

yusufucan

Üye
    Konu Sahibi
Bunları Bilmekte Fayda Var
Gözleri tamamen bağlanmış bir kişinin, 5 dakika boyunca hiç kıpırdamadan ayakta durması mümkün değildir

Binlerce yıl önce, cenaze törenin katılanlar, gömülecek ölünü hayaletinin orada bulunanlardan birini bedenine girmek isteyeceğine inanıyorlardı ve hayaletten saklanma için vücutlarını siyah boyuyorlardı. Zamanla bu adet değişti cenazelerde siyah giyinme alışkanlığı olarak günümüze kadar geldi.

Köpekbalıkları ömürleri boyunca yüzme zorundadırlar, çünkü dururlarsa batarlar.

Arılardan, sivrisineklerden ve diğer böceklerden çıkan ses aslında onların kanat çırpmalarının sesidir.

Yunuslar köpekbalıklarını, burunları ile vurarak öldürebilirler.

İnsan vücudunda kan gitmeyen tek yer Kornea'dır. Kornea oksijen ihtiyacını direk olarak havadan alır.

Vücuttaki en güçlü kas, dilde bulunan kastır.

omayra

Üye
Hoş bilgiler bir kısmını biliyordum, haa ne işimize yarayacak o da ayrı bir konu. Ama ben gereksiz bilgileri öğrenmekten keyif alıyorum :) Teşekkürler bilgiler için :)

Altun.

Altun.

Üye
böyle şeyleri öğrenmek benimde çok hoşuma gidiyr.ayrıca bu dil konusunda haklısınız kız arkadaşımda test ettim en güçlü kas

susmuyor maşallah :D:D

yusufucan

yusufucan

Üye
    Konu Sahibi
böyle şeyleri öğrenmek benimde çok hoşuma gidiyr.ayrıca bu dil konusunda haklısınız kız arkadaşımda test ettim en güçlü kas

susmuyor maşallah :D:D

İlahi chona ya Güldürdün GEce gece Benii :):) BizimKide susmuyor :D

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Teşşekeürler:D:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...