Bunları biliyor muydunuz???

0MG90

Üye
İnsanların %90küsürü(tam hatırlamıyorum küsüratı) dillerini dirseklerine değdiremezler.

Bunu okuyanların %90 küsürü(yine tam hatırlamıyorum küsüratı) de bunu denemiştir.
evet denedim

Tepkiler: Emrgncy

Invoke

Üye
Filmde de çok hata vardı ama hiç yoktan iyidir, ben rezildi berbattı diyenlere katılmıyorum. Sinemaya gidip izlemiştim, çıkınca da "lan keşke buna gitmeseydik" demedim. Yalnız daha ne olaylarımız var, daha çok film çekilmeli ve mümkünse daha çok uğraş verilmeli. Ayrıntılara dikkat edilmeli. Olaylar daha doğru anlatılmalı.
Aklımın ucundan bile geçmedi Mert

Sonuç ?

Invoke

Üye
Sonuç başarısız herhalde, cevap yok. Hala uğraşıyor olabilir.

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Ben film kötü demedim ki, ama milyon dolarlık film yapıp bu ayrıntıları gözden kaçırmak yakışmamış...

Tepkiler: OttomaN TigeR ve Invoke

Invoke

Üye
Ben film kötü demedim ki, ama milyon dolarlık film yapıp bu ayrıntıları gözden kaçırmak yakışmamış...

Sana demedim abi, sen niye üzerine alınıyorsun ? Aynen bunlar ufak şeyler. Büyük paralar döküyorsunuz, ayrıntılara dikkat etmek lazım.İnşallah, ilerde daha kalitelileri olur. Yabancı, dandik tarihini öyle anlatan filmler çekiyor ki "vay be" diyoruz... Bir de bize bak. Önemli şeyler bunlar, adamı gaza getirir, gençlere öğretici olur, ne bileyim akıllarda kalır, bir şeyleri hatırlatır vs...

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Sana demedim abi, sen niye üzerine alınıyorsun. Aynen bunlar ufak şeyler. Büyük paralar döküyorsunuz, ayrıntılara dikkat etmek lazım.
Benim mesajdan da öyle bir yorum çıkyor sanki, o sebepten söyledim...

Tepkiler: Invoke

0MG90

Üye

Başarısız

Tepkiler: Invoke

0MG90

Üye
yeteneksizsiniz i ben getiricem buraya ilk seni çıkarırım :P