Emrgncy
Üye
-
Konu Sahibi
-
Güzel bilgiler teşekkürler..
Baktılar vazgecmiyceklerMartılar doğada etçillerdir. Onlara simit yemeyi öğreten Türklerdir.
Gurur duydum
Martılar doğada etçillerdir. Onlara simit yemeyi öğreten Türklerdir.
Gurur duydum
Baktılar vazgecmiycekler
bir nevi mecbur bırakılıyorlar yaniBaktılar vazgeçmeyecekler
Katılıyorum refikim, ilk duyduğumda bana da çok ilginç gelmişti. Ayrıca görseli paylaşana kadar hangisi olduğunu bilmiyordum.Bana en ilginç gelen ressamın kendisini yeniçeri olarak resmetmesi, kurnazlığa bak
resimde yanlış olan iki şey var, o anla ilgili bulabildin mi?Katılıyorum refikim, ilk duyduğumda bana da çok ilginç gelmişti. Ayrıca görseli paylaşana kadar hangisi olduğunu bilmiyordum.
resimde yanlış olan iki şey var, o anla ilgili bulabildin mi?
Fatih'in sağında yürüyen şahıs hocası Akşemseddin dir...hiç dikkat etmedim, ne ola ki!!!.
Helal refikim yaFatih'in sağında yürüyen şahıs hocası Akşemseddin dir...
1. hata Akşemseddin İstanbul'a yürüyerek değil Fatih gibi at sırtında girmiştir..
2. hata Akşemseddin'in resimde ki gibi bir kucak sakalı yoktur, çünkü Akşemseddin hoca kösedir
Evet kaynaklarda köse olduğu yazılı. Demek ki ressam bu bilgiyi dikkate almamışAksemseddin kösemiydi
Sadece ressam değil, Fetih 1453 filminde de bir kucak sakalı vardıEvet kaynaklarda köse olduğu yazılı. Demek ki ressam bu bilgiyi dikkate almamış
La bari biraz boşluk bıraksaydın iki mesaj arasında, denemeye fırsat kalmadı kiİnsanların %99'u dillerini dirseklerine değdiremezler.
Bunu okuyanların %95'i de bunu denemiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?