Bundle News - Usta yazılımcılar Ankara’da buluşuyor

Sponsorlu Bağlantılar

one_useR_0007

one_useR_0007

Üye
    Konu Sahibi
Bundle News - Usta yazılımcılar Ankara’da buluşuyor
QUATE


Usta Yazılımcılar 8 Ekim’de Ankara’da buluşuyor -

Hürriyet ve Netsparker ana sponsorluğunda düzenlenen WebEnd Backend Teknolojileri Konferansı usta yazılımcılar ile yazılımcı olmayı düşünenleri bir araya getiriyor. Etkinlik 8 Ekim’de 08:30’da ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi A salonunda gerçekletirilecek ve gün boyu devam edecek.

Yazılımcı olmayı düşünen, kullandığı dili değiştirmek için motivasyon arayan veya yazılımla ilgili bilgilenmek isteyen herkes için ücretsiz olarak Ankara ODTÜ’de düzenlenecek WebEnd Backend Teknolojileri Konferansı 8 Ekim'de başlıyor.

ODTÜ KKM A Salonunda gerçekleştirilecek ve gün boyu sürecek etkinlikte, 9 usta geliştirici kullandıkları dil hakkında tüm soruları cevaplamak için hazır olacak.


KONFERANSTA NELER OLACAK?

Sabah 08:30 da kahve servisi ile başlayacak etkinlikte Serdar Doğruyol Crystal dili hakkında, Barış Yüksel Google’ın geliştirdiği Go dili hakkında, Atölye15’den Alpcan Aydın NodeJS hakkında, Adphorus’dan Arguman.org baş geliştiricisi Fatih Erikli Python dili hakkında, Osman Üngür Java dili hakkında, Lab2023 ve Bulutfon kurucu ortaklarından Tayfun Öziş Erikan Ruby dili hakkında, “Modern Javascript”kitabının yazarı Fatih Kadir Akın Javascript dili hakkında, Hürriyet’te CTO olarak görev alan Umut Gökbayrak Clojure hakkında, aynı zamanda organizatör olan Emre YILMAZ ise PHP hakkında konuşmalar yapacaklar.

Etkinlik boyunca yapılacak konuşmalarda ilgililere anlatılan dilin çıkış sebeplerinden kullanılış amaçlarına ve performans değerlendirmelerine kadar tüm detaylara yer verilecek. Özellikle dillerin ekosistemleri hakkında konuşulacak etkinlikten çıktıktan sonra artık “Hangi dili kullanmalıyım?” diye bir soru kalmayacak.

Travis-CI, Jetbrains, DikeyEksen’den katılımcılar için sürpriz hediyelerle devam edecek etkinliğe Onedio, HipoLabs, Lab2023 ve Bulut Yazılım altın sponsor olarak destek oluyorlar.


KAYIT İŞLEMİ NASIL YAPILIYOR?

ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi A Salonunda yapılacak konferans tamamen ücretsiz. Etkinlik kayıt işlemini web sitesi(webend.org) üzerinden sağlanabilir. Ana kayıtların 400 kişiye ulaşması sebebiyle durdurulduğu etkinlikte yedek kayıtlar açık durumda. Yedek kayıtlılarında kesin kayıtlara taşınabilme ihtimali mevcut.

AnkaraPHP ( ) kullanıcı grubu organizatörlüğünde yapılan etkinliğin her yıl farklı konseptlerde tekrarlanması planlanıyor.

Ayrıca twitter.com/webendorg ve facebook.com/webendorg adresleri üzerinden Webend organizasyonunu gelişmeler için takip edebilirsiniz.


 
Son düzenleme:


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Haberin Tamamını Buraya Alıp Alıntıdır Diyeydinya Mübarek
 
one_useR_0007

one_useR_0007

Üye
    Konu Sahibi
Akıl edemedik be Mübarek[emoji4]
Ne yapalım Akıl yokki bizde[emoji53]
 
Son düzenleme:

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
796
Doğuş Pertez
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
811
Doğuş Pertez
Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
3K
Doğuş Pertez


Üst Alt