Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunca Senelik üyeyim banıma hazırım :(
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joker.
Üye
Konu Sahibi
Bunca Senelik üyeyim banıma hazırım :(
2 Oldu Erol abi ile uyarıldım
Biri ceza puanı ile diğeri sadece uyurma bu gidişler ben ban yerim.
Acaba ben şimdi kendime 1 haftalık(dershanem başladı)ban atsam ceza puanım kalıcı olur mu ?
jackalmami
Üye
MarjinaL -TR
Üye
Atıyorum.... Tuuuut... BANN!!
yaren_dede
Üye
uyarıldığın için konumu açıyorsun
bari niye uyarıldın sebebinide yazsaydın konu birşeye benzerdi
uyarıldım yazmışsın o kadar, konunun içi boş ne gibi bir yorum yapılabilir senin uyarı almana?
yani konuyu niye açtın amaç
soru derken biraz yorum gibi geldi bana, "2 oldu uyarılıyorum kendime ban atayım cezam bitsin" bana makara yapıyor gibi geldi
tempestshine
Üye
o değilde bundan sonra dikkatli ol bence.
Mad EagLe
Üye
Dur ben seni bir şikayet ediyim D
EroL
Emekli Yönetici
Merhabalar.
Profilinizde almış olduğunuz uyarı puanları yazar ve bunlar bir süre sonra görünmez olur. Şuan profilinizdeki 3 uyarı puanı 11.11.2012 tarihinde otomatik olarak kaldırılacak. Tabi ki o süreye kadar yeni yeni uyarı puanları alıp süresiz yasaklanmazsanız.
Kendinizi forumdan uzaklaştırdığınız taktirde bu, profilinizde iz bırakmaz. Sadece belirlediğiniz süre sonuna kadar foruma erişiminiz engellenir. Size tavsiyem kendinizi banlamak yerine zamanınızı verimli kullanıp ara ara foruma girmeniz. Aksi durumda pişman olmanız kaçınılmaz bir gerçek.