Buna Tüm Nokiacılar Sevinecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dagi

Üye
<div class='quotetop'>(ReCKLeSs &#064; Apr 14 2006, 03&#58;54 PM) [post=315696]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Lost &#064; Apr 12 2006, 07&#58;15 PM) [post=314246]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

Bu ekran koruyucular o nokia nın bir türlü düzeltemediği bit kadar ekran koruyucu saatinden kurtaracak sizi. boyutları çok küçüktür. telefonu kasmaz. şarzınızı asla etkilemez. yapmanız gereken tek şey Araçlar>Temalar> kullandığınız temaya düzenle seceneğiyle girerek ekRan koruyucu kısmından ClockSaveri seçmek. gördüğünüz gibi ayrıca bir program olmayıp arka planda çalısması gerekmiyor. orjinal ekran koruyucuya yeni birisini ekliyor. uygulamalar .sis uzantılı olup direk yükleyebilirsiniz. dediğim ayarları yaptıktan sonra ekranın 3 de 1 i kadar kocaman bi saat göreceksiniz. teşekkürlerinizi eksik etmeyin.

Buda Ekrandaki görüntüsü

<div align="center"> </div>

Artık hangisini yüklemek isteyeceğinizde size kalmış. Ben birinciyi Kullanıyorum iyi veya kötü Lütfen yorumlarımızı eksik etmeyelim.

<span style="color:#6633FF"> </span>

Alıntıdır...
[/b][/quote]
teşekkürler kardeşim güzel paylaşımlar
[/b][/quote]

indiremedimmmmmmmmmm

Lost

Üye
    Konu Sahibi
Dagi BURDAN yazan yere tıkla direk karsına dosya indir butonu cıkacak su an itibariyle linkte bir sorun görünmüyor. tekrar denemeni tavsiye ederim.
Yok abi Hala inmiyo Diyosan:
Dene bakalım

Arkadaslar actığım konuya rapid linkide ekledim hemenpaylaş ta sorun yaşayanlar rapidden indirebilirler. bi şekilde tekrar sorun yaşıyorsanız. pm yoluyla bana ulaşın yardımcı olurum. dosya boyut 170 kb kadar ufak bişe o yuzden rapiddende sanieleri saymadan indirebilirsiniz kolay gelsin

airbeko

Üye
program için tşk ederim paylaşımının devamını bekliyorum

a21a

Emekli Yönetici
Teşekkürler paylaşım için...

cihat55

Üye
kardeş verdiğin iki linktende inderimedik sana zahmet biraz ilgilenirsen sevinirim.başka bir yere upload edersen sevinirim.

Lost

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten çok ilginç Buyur buda 3. link olsun nabal&#305;m art&#305;k

cihat55

Üye
<div class='quotetop'>(Lost &#064; Apr 14 2006, 10&#58;08 PM) [post=315986]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
gerçekten çok ilginç Buyur buda 3. link olsun nabalım artık

[/b][/quote]
Kardeş çok teşekkürler valla bayağı işe yarıyor .3. cü linki aldık ama emeğiniz için teşekkürler

Güzel paylaşım teşekkürler Lost Sayende artık telefonun ekranından saati rahatça görebileceğim

Lost

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(cihat55 &#064; Apr 14 2006, 11&#58;15 PM) [post=316024]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Lost &#064; Apr 14 2006, 10&#58;08 PM) [post=315986]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
gerçekten çok ilginç Buyur buda 3. link olsun nabalım artık

[/b][/quote]
Kardeş çok teşekkürler valla bayağı işe yarıyor .3. cü linki aldık ama emeğiniz için teşekkürler

[/b][/quote]

Geç olsun Güç olmasın

ya çok iyi oldu beeh. artık uzaktan saati görebiliyorum.

bu ne yaaa 4 tane cevap atmış.
arkadaşlar çok sorry. nasıl oldu bende bilmiyom. yönetici arkadaşlara silerse sevinirim

eon

Üye
ben programi denemedim henuz. denemeden once biriki sorum olacak.
1. ilk andaki yani masaustundeki saati mi degistiriyor.
2. yoksa belirli sure zarfindan sonra ekranda renkten renge girerek saati ve tarihi yazan koruyucuyu mu?

sanirim 2.si icin bu pro ama once emin olayim dedim...

ve son soru:

3. orjinaline donme sansimiz var mi ( bu cok onemli ) kas yapalim derken goz cikarmayalim

tesekkurlerr...

Lost

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım 2. secenek doğru tercihin anlatımımdaki gibi temalar ı kullandığın temaya girerek duzenle seceneğine basarak ekran koruyucu kısmında clock saver i secerek benim paylaştığım ekran koruyucuyu kullanmıs olacaksın aynı sekilde duzenle seçeneğine girip ekran koruyucu seçeneğine girerek tarih saat yaptığında eski haline doner bu senin tercihine bağlı yüklemeden önce 2 seçenek aktifken (metin - Tarih ve saat) bu olayı yükledikten sonra seçenekler 3 e cıkıyor yani diğeri üstüne gelmiyor. yeni seçenek yüklüyor boylece dilediğin zaman eski ufak saate donebilirsin. gerçi döneceğini hiç sanmıyorum kocaman kocaman saat varken pek kimse o ufacık saati kullanmaz. ama kaygılarında haklısın orjinali her zaman durmalı. bu yönden bi şüphen olmasın eskisi orda duruyor. en büyük özelliği de bu zaten ek bir ekran koruyucu vermiş oluyor. ayrı bir program olmadığı içinde şarzını sömürmüyor telefonu kasmıyor.

<div class='quotetop'>(Lost &#064; Apr 12 2006, 06&#58;15 PM) [post=314246]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

Bu ekran koruyucular o nokia nın bir türlü düzeltemediği bit kadar ekran koruyucu saatinden kurtaracak sizi. boyutları çok küçüktür. telefonu kasmaz. şarzınızı asla etkilemez. yapmanız gereken tek şey Araçlar>Temalar> kullandığınız temaya düzenle seceneğiyle girerek ekRan koruyucu kısmından ClockSaveri seçmek. gördüğünüz gibi ayrıca bir program olmayıp arka planda çalısması gerekmiyor. orjinal ekran koruyucuya yeni birisini ekliyor. uygulamalar .sis uzantılı olup direk yükleyebilirsiniz. dediğim ayarları yaptıktan sonra ekranın 3 de 1 i kadar kocaman bi saat göreceksiniz. teşekkürlerinizi eksik etmeyin.

Buda Ekrandaki görüntüsü

<div align="center"> </div>

Artık hangisini yüklemek isteyeceğinizde size kalmış. Ben birinciyi Kullanıyorum iyi veya kötü Lütfen yorumlarımızı eksik etmeyelim.

<span style="color:#6633FF"> </span> HemenPaylaş Linkidir

Rapid Linkidir

Ultrashare Linkidir.

Alıntıdır.
[/b][/quote]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...