Bulunduğum Kablolu ağın şifresini nasıl öğrenebilirm ?

Sponsorlu Bağlantılar

alpaslan1996

Üye
    Konu Sahibi
Bulunduğum Kablolu ağın şifresini nasıl öğrenebilirm ?
Herkese merhabalar yan komşumuzdan aldığımız netin şifresini öğrenmek istiyorum fakat adam bi türlü sölemiyor aslında nete ortağız bende bulunduğum ağın şifresini nasıl öğrenirim diye sordum pc xpdir​

sublieutenant

sublieutenant

Üye
sadece arkadaşına sorarak ;)
başka türlü mümkün değildir..:oke:

MrExpert

MrExpert

Üye
Bunun illegal yolları var ama sen yınede güzellikle almaya çalış...

alpaslan1996

Üye
    Konu Sahibi
yha ne illegal yolu

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Ne şifresini istiyorsun tam olarak ? Ağda gözüken bilgisayar giriş şifresi mi ? Modem arayüzüne giriş şifresi mi yoksa şu Servis sağlayıcının verdiği şifre mi ?

alpaslan1996

Üye
    Konu Sahibi
Ne şifresini istiyorsun tam olarak ? Ağda gözüken bilgisayar giriş şifresi mi ? Modem arayüzüne giriş şifresi mi yoksa şu Servis sağlayıcının verdiği şifre mi ?
bitanesini bile öğrensem yeter

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
bitanesini bile öğrensem yeter

Eğer değiştirmediyse Modem şifresini,

Buradan markaya göre öğrenebilirsin ama değiştirdiyse bilgisayarına sızıp keylogger vs. uğraşmak lazım :D

Buradan backtrack nasıl kurulacağını vs. öğren indir. Linux nasıl kurulur biraz google'da araştır. Sonra otomatik exploit saldırısı yapcaksın. Autopwn

Burada

ve

burada bu saldırıların nasıl yapılacağı hakkında yeterli bilgi mevcut. Tabi Backtrakı indirdikten sonra metasploit ve nmapı güncellemen gerekiyor. Onunda nasıl olduğunu internetten bulabilirsin.

Son olarak şunu söyleyeyim belli derece ingilizce bilmen lazım. Hiç yoktan biraz gramer(kelime) bilgisi olması lazım. Yoksa işin zor :)

Bunları başarıyla tamamlarsan bana ulaş:d:

Üst Alt