Bulu Monster v1.4.1 [Hileli - Bulu Puan - APK İNDİR]

Sponsorlu Bağlantılar

servetoz32

servetoz32

Üye
    Konu Sahibi
Bulu Monster v1.4.1 [Hileli - Bulu Puan - APK İNDİR]
Bulu Monater v1.4.1 (Mod Bulu Puan)
Gereksinimler: 2.3 +
Genel Bakış: Bulu Monster - Android bir canavar toplama oyunu
Canavarlar Sigma Oyunu heyecan verici yeni app ana tema vardır.


Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bulu Canavar kullanıcı Bulu Adası'nda bir canavar antrenör olmayı sağlar. Sigma Oyun Bulu Canavar kontrolü tamamen kullanıcıya koyar Bu uygulamayı piyasadaki diğer canavar oyunların tüm uzak durmasını inanıyor. Bu rol macera oyunu oynarken, kullanıcı, yakalama, mücadele keşfetmek ve 150 canavarlardan birini eğitmek gerekir. Bulu Canavar de onların arkadaşları ve oyunun diğer oyunculara meydan sağlayarak, kullanıcı çevrimiçi arkadaşları ve diğer eğitmenler ile meşgul sağlar.
Bulu Canavar yapımında bazı on sekiz ay oldu; Sigma Oyun uygulaması kullanıcılarının beklediği olacak kalitede olduğunu sağlamıştır. Yüksek kaliteli animasyon, macera hikayesi, ve çevrimiçi arkadaşları ve diğer kullanıcılar hem de meydan için yeteneği, bu oyunun heyecan verici, yüksek enerji hissediyorum ekler.
Bulu Canavar diğer canavar oyunları mevcut olmayan benzersiz bir maceraya kullanıcı olur. Yanı sıra canavarları yakalamak için kullanıcı etkinleştirme gibi, kullanıcı da, onları eğitmek, ve bu orada bulunabilir diğer oyunlara Bulu Canavar farklı kılan budur. Bulu Canavar kullanıcı çok daha oyunu daha çok yönlü hale, hatta Internet erişimi olmadan oyun oynamak için izin, çevrimiçi ve çevrimdışı hem de çalınabilir.
Oyun kolaylığı için, Bulu Canavar tek elle dokunmatik kontrol yüzden hiçbir joystick gereken vardır, ve kullanıcı kontrolü ve oyun oynama arasındaki doğru dengeyi oluşturmak mümkün olmasını sağlar. Bulu Monster başka özelliği online dükkanı. Dükkan Bulu Monster diğer kullanıcılar ve çevrimiçi forumunda diğer rakipleri ile ilgilenmeyi özel satın alma öğeleri ve indirimler yanı sıra okuma geribildirim erişmenizi sağlar.
App indirmek için ücretsiz ve son zamanlarda App World üzerinden kullanılabilir hale getirilmiştir; o iOS platformu için dizayn edilmiştir.
Ana Özellikler:
Bulu Canavar renkli, dikkatli animasyonlu canavarlar dolu. Canavarlar farklı şekil ve boyutlarda gelir ve oyun oynar herkese görsel olarak çekici olması için dizayn edilmiştir.
Bu oyuna dahil renkli canavarlar dahil herkes tutmak için emin ve sağ sonuna kadar meşgul vardır. Oyun da içerir:
- Kullanıcı görevler biri olarak canavar arkadaş, Rania, tasarruf sağlar eğlenceli ve çekici bir hikaye hattı
- 14 farklı fantezi keşfetmek için haritalar
- Challenge 50'den fazla NPC canavar eğitmenler
- Bir canavar ekip Tren
- Kullanıcı Bulu Adası rekabet ve eğlence artan, onlarla birlikte oyun yatıyordu kendi arkadaşlarını davet izin Friend kod sistemi.
- 150'den fazla farklı canavarlar toplamak
Neler Yeni
Sürüm 1.4.0:
- Yeni PVP Randevu
- Hata düzeltmeleri


Daha Fazla Bilgi:




İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Buğra

Buğra

Admin
:tşk:
 
servetoz32

servetoz32

Üye
    Konu Sahibi
:rica:
 


Üst Alt