Bülent Uygun bırakıyor!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
Bülent Uygun bırakıyor!..

[SIZE=+0][/SIZE]Bülent Uygun bırakıyor!..

[SIZE=+0][/SIZE]Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, Antalyaspor maçından sonra istifa edeceğini açıkladı

[SIZE=+0][/SIZE]Sivasspor'da flaş gelişme !.. Son iki sezondur ligde fırtına gibi esen ancak bu sezon şu ana kadar oynanan maçlarda bir türlü istediği sonuçları alamayan Sivasspor'da teknik direktör Bülen Uygun Antalyaspor karşılaşması sonrasında istifa edeceğini açıkladı.
Ntvspor'un son dakika olarak geçtiği haberde Antalyaspor maçı sonrasında genç teknik adamın istifa edeceği bildirildi.
Geçtiğimiz sezon ligi ikinci sırada bitirdikten sonra, sezon öncesi Avrupa’da başarılı sonuçlar alamayan ve ligde de henüz galibiyeti bulunmayan Sivassspor'da haftalardır Uygun'un durumu merak konusuydu.

BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN.

• Beğen
Tepkiler: FİAT ALBEA

'Davut

'Davut

Üye
keşke bırakmasaydı.Sivasspor'u orta sıralara getitrip bıraksaydı iyi olurdu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yazık oldu yaa..bu sene nolduysa tepetaklak gidiyor Sivas?

eldergod

eldergod

Üye
Çünkü bütün iyi adamlarını sattılar bence sivas bunu haketti:nono:

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
bunun böyle olacağı belliydi iyi adamlar gitti gelenler yeterini dolduramadı ve sonuç alt sıralar :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Sivasspor onun için bir dönüm noktası olmuştu.:(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sevdiğim bir teknik direktördü..hayırlısı olsun..İnşallah daha güzel yerlerde olur..

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
evet inşallah daha güzül yerlere gelir :)

Cynical

Cynical

Üye
Her ne kadar son zamanlarda hem hareketleri hem de konuşmalarıyla Terimleşmiş olsa da Sivasspor ile özdeşleşmesini, uzun yıllar çalışmasını umut ediyordum. Ama futbol çok acımasız. "Ben oldum, ben yaptım" dedin mi alaşağı oluveriyorsun. Yine de umarım kararından vazgeçer ve kendini toparlar. Uzun vadeli istikrar ve başarılar elde etme yolunda böyle düşüşler yaşamak doğal. Henüz kaybedilmiş birşey yok. Ferguson'un Manchester'ı 7 sene süründü bugünlere gelebilmek için...

FİAT ALBEA

Üye
keşke bırakmasaydı ama yapılacak bir şey yok :)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Keşke ama para kazanma ugruna ellerindeki avuçlarındaki tüm fubolcuları sattılar .Gelenlerde gidenlerin dolduramadı olanda bu oldu.Umarım bundan sonra düzelr

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
evet düzelsin ve Türk futbolu kazansın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...