Bülent Ünder Terim için neler söyledi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bülent Ünder Terim için neler söyledi?
Galatasaray'da teknik direktör Bülent Ünder Konyaspor galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu.














Spor Toto Süper Lig'de 34. hafta maçında Galatasaray sahasında Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek, sezonu galibiyetle kapattı. Sarı kırmızılı ekipteteknik direktör Bülent Ünder, Lig TV'ye açıklamalarda bulundu.
Ünder, "Bulunduğumuz konumu beğenmemiz mümkün değil. Biz zirveye oynayan bir takımız. Büyük takımların yaşadığı krizler de büyük oluyor. Benim takımı devralmamla birlikte mutlu günler yaşadık. Son haftalarda değişiklik bariz bir şekilde göze çarptı. Futbolcularımın özgüven kazanması için yoğun çaba sarfettik. Seyircisiz maçta da bunu gösterdiler" diyerek sözlerini sürdürdü.
Maça iyi başladıklarını söyleyen Ünder, "İlk 45 dakikanın son bölümlerinde devre imdadımıza yetişti. İkinci yarı ise fazla sıkıntı yaşamadık. Önemli pozisyon vermedik. Seyircisiz oynamak üzücü tabi. İki takımın da rahat oynadığı mücadelede seyirci desteği de olsa, farklı bir oyun izletebilirdik. Ligin boyutu daha uzun olsaydı, farklı bir yerde sezonu bitirebilirdik. Bu da bir teselli tabi. Geldiğimden bu yana 7-8 basamak atladık. Bu paralelde performansları düşük olanların yükseldiğini gözlemledik" dedi.
Fatih Terim'in gelmesine yönelik ise, "Fatih Terim Türkiye ve Avrupa'da önemli bir isim. Kendisine 'hoşgeldin' diyorum" diyerek sözlerini noktaladı.
 
arslansem

arslansem

Üye
Hagi'den daha başarılı oldu Allah var :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt