Bülen Korkmaz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cosmokramer

Üye
    Konu Sahibi
Bülen Korkmaz
Bülent Korkmaz’a Onur Ödülü

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 25 Mayıs tarihinde oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı için İstanbul’a gelecek olan Şampiyonlar Ligi Kupası’nın teslim törenininde, Milli Takım eski teknik direktörü Sepp Piontek, Bülent Korkmaz’a onur ödülü verecek. UEFA’nın, 100’den fazla Avrupa Kupası maçı oynamış olması sebebiyle Bülent Korkmaz’a onur ödülü vereceği törende Bülent Korkmaz için özel olarak hazırlanan bir video gösterisi de sunulacak.

Şampiyonlar Ligi Kupası, 22 Nisan Cuma günü Atatürk Havalimanı VIP Salonu önünden saat 10.30’da eskort eşliğinde üstü açık bir otobüsle yola çıkacak. Otobüsün üzerinde geçtiğimiz yılın şampiyonu Porto takımı futbolcuları, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik ile UEFA yetkilileri bulunacak.

Sahil yolu - Şişhane güzergahından Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’ne gelecek olan kupanın teslim töreni saat 13.00’de başlayacak. Teknik direktör Gheorghe Hagi'nin de katılacağı törende Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe teknik adamları da yer alacak. Fatih Terim, Hakan Şükür, Rüştü Reçber, Bulgaristan Milli Takım Teknik Direktörü Hristo Stoitchkov'un da katılacağı törende Sefarad grubu bir konser verecek. Aynı günün akşamında Mustafa Sandal Taksim Meydanı’nda düzenlenecek konserde sahne alacak.

Yaklaşık 1 ay İstanbul’da kalacak olan Şampiyonlar Ligi Kupası, 24 saat özel güvenlikle korunacak ve çeşitli belediyelerde gösterime sunulacak.
 


Quattro

Quattro

Üye
Alkışlar Bülent KORKMAZ'a.........

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
 
Caine

Caine

Üye
Quattro bir alkışda benden sana abisi :bravo: gerçekden büyük bir kaptan ne kadar ödül alsa az ona. asla ama asla uefa final macını unutamam. çatlak kolla o oyuna tekrar kacarak bandajla girmesinde nerdeyse ağlayacakdım. tbrkler büyük kaptan bülent korkmaz... :bravo:
 
Quattro

Quattro

Üye
Evet uefa finalinde çatlak kolla oynamıştı.Böyle forma aşkı için oynayan futbolcu sayısı çok az.Zaten bi ödül alıyosa boşuna almıyodur demi ama ribery kardeş...
 
Caine

Caine

Üye
öyle abisi. fanatiklik bir yana ülke icin cok anlamlı bir ödül ve tabiki bülent kaptan için. umarım örnek olur diğer kaptanlara ve futbolculara. inşallah olumlu yönde olur bu örnekler :) her şey ülkemiz için...
 

chax

Üye
o çatlak kolla nası oynadı herif valla helal
 

cosmokramer

Üye
    Konu Sahibi
herif demeyelim lütfen, saygılı olalım...!!
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
:artı: :artı: :artı:
 
curunan

curunan

Üye
keşke her Türk futbolcusu Bülent Korkmaz gibi hırslı akıllı ve takımı için bu kadar çok çalışan biri olsa o zaman bırakın Türkiye'yi Dünyada 1. takım olurduk.
helal olsun Bülent Korkmaz’a :bravo:
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bende Bulent Korkmaz'ı tebirk ediyorum.Nede olsa bizim temsilcimiz ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt