xErKaNx
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar işe giderken yolda para buldum. Bu paranın sahibini bulmak amacıyla yardım istiyorum. Bulduğum paranın seri numarasıyla hangi bankadan kim çekmiş öğrenmem mümkünmü. Herhangi bir banka bana yardımcı olurmu. Yada aranızda bankacı olupta bana yardım edecek birileri varmı. Paranın sahibini bulmaya yardımcı olanda hayra ortak olur unutmayın. Parayı düşürenin belki benden de çok ihtiyacı vardır. Kendinizi parasını düşürenin yerine koyun, nasıl ùzülmüştür. Ciddi anlamda yardımlarınızı bekliyorum
önerileriniz için teşekkürler ancak polise teslim etmek aklımdaki son plan. Aslında aramızda bankacı olsaydı paranın seri nosuyla hangi bankadan çekildiği bir ihtimal belli olabilirdi sanırım.
kardeş bankadan para çeken belli olur. Kaç kişinin eline geçmiş bilemem ama mebla asgari ucretin 1-2 günlük bedeli. Hadislerde araştırdım bulan kişi ilan etmesi gerekiyor ve 1 yıl bekletmesi lazım geliyor. 1 yıl geçince eğer parayı baskasına verirsen ve daha sonra paranın gerçek sahibi gelipte isterse karşılamak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?