Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
build.prop düzenlemeleri nasıl yapılır?
Sponsorlu Bağlantılar
The Shadow
Üye
Konu Sahibi
build.prop düzenlemeleri nasıl yapılır?
şu build.prop düzenlemeleri nasıl yapılıyor detaylı anlatırmısınız? şimdiden çok tşk...
-Emre
Üye
Rom toolbox üzerinden yapabilirsin. Build.prop editör kullanarak
Oncelikle dns ayarini denedim tel. yeniden baslattim ama degisen bisey olmadi nerede hata yaptim bilemiyorum pc de wordpad le de denedim ama sonuc ayni
Oncelikle dns ayarini denedim tel. yeniden baslattim ama degisen bisey olmadi nerede hata yaptim bilemiyorum pc de wordpad le de denedim ama sonuc ayni
kardeşim aynı sorun bende de sorun herhalde şu explorer uygulamasını açtığında yukarıda r/w yaazıyorsa senin build.prob üzerinde yaptığın değişiklikler kaydediliyor benimki şu an r/o nasıl r/w yapacağımı bende bilmiyorum yardım eden olursa iyi olur...
kardeşim aynı sorun bende de sorun herhalde şu explorer uygulamasını açtığında yukarıda r/w yaazıyorsa senin build.prob üzerinde yaptığın değişiklikler kaydediliyor benimki şu an r/o nasıl r/w yapacağımı bende bilmiyorum yardım eden olursa iyi olur...