Bugüne Kadar Paylaştığım Ve Paylaşmadığım 3d-hd-thd Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

FeLonieS

FeLonieS

Üye
House of the Dead Overkill Lr 1.32 ekleyebilir misiniz hocam çok yerde aradım hep sorunlu bir türlü oynamak nasip olmadı. Eğer bulup eklerseniz sevinirim.
Forumun yeni halinden sizin konu nasiplenmiş galiba yazılar karışmış. :D

• Beğen
Tepkiler: Remember Me

BlackR0se

Üye
Emegine saglik

• Beğen

reflexion1

Üye
Remember Me ben bu Futball Manager Handheld'i kurdum data dosyasını attım ama hala download bölümü çıkıyor :S

reflexion1

Üye
Klasörü ile attım olmuyor

ferhat1983

Üye
bu oyunların hepsi SAMSUNG S 4 de calisirmibu oyunların hepsi SAMSUNG S 4 de calisirmi:angry::trip:

karamirad

karamirad

Üye
harikasın :)

• Beğen
Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
House of the Dead Overkill Lr 1.32 ekleyebilir misiniz hocam çok yerde aradım hep sorunlu bir türlü oynamak nasip olmadı. Eğer bulup eklerseniz sevinirim.
Forumun yeni halinden sizin konu nasiplenmiş galiba yazılar karışmış. :D
birtek ben değilim ki :D
birde tablo eklentisi kaldırılmış şimdi ben ne yapacağım tablo eklentisiz olurmu bu site:sinir
Remember Me ben bu Futball Manager Handheld'i kurdum data dosyasını attım ama hala download bölümü çıkıyor :S
telefon rootlu mu?
bu oyunların hepsi SAMSUNG S 4 de calisirmibu oyunların hepsi SAMSUNG S 4 de calisirmi:angry::trip:
sakinleş kardeş :oke:
bazı oyunlar eski olduğundan uyumsuzluk sorunları olabilir bkn. splinter oyunu...

DEMİR_1907

DEMİR_1907

Üye
Üstadım eline emeğine sağlık konu mükemmel başarın daim olsun

• Beğen
FeLonieS

FeLonieS

Üye
birtek ben değilim ki :D
birde tablo eklentisi kaldırılmış şimdi ben ne yapacağım tablo eklentisiz olurmu bu site:sinir
Valla ben pek o kadar ilgili olmadığım için o eklentinin ne olduğunu bilmiyorum ama bildirirseniz eklemeyi düşünebilirler. :D

• Beğen
odurcan

odurcan

Üye
emeğine sağlık. ;)

• Beğen
Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben pek o kadar ilgili olmadığım için o eklentinin ne olduğunu bilmiyorum ama bildirirseniz eklemeyi düşünebilirler. :D
şimdi baktım gelmiş tablo eklentisi :biggrin: neyse kardeşim sen house of dead sorunsuzu istiyordun bir bakalım varsa eklerim :oke:

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Evet hocam çok iyi olur paylaşırsanız. :)
v1.28-v1.32 modlu ve modsuz olan bütün apkler ve sdleri denedim malesef hiç biri çalışmıyor :(
son sürüm olan v1.33 te şuan nette yok birileri paylaşırsa hemen eklerim. Eğer unutmazsam :oke:

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
FeLonieS

FeLonieS

Üye
v1.28-v1.32 modlu ve modsuz olan bütün apkler ve sdleri denedim malesef hiç biri çalışmıyor :(
son sürüm olan v1.33 te şuan nette yok birileri paylaşırsa hemen eklerim. Eğer unutmazsam :oke:
Tamam hocam ilginiz için teşekkür ederim.

• Beğen

receqcls

Üye
Gta 3 calismiyor biri yardimci olabilir mi

41ultrAslan41

41ultrAslan41

Üye
teşekkürler güzel bir iş çıkarmışşın

• Beğen
HAM ZA

HAM ZA

Üye
sd/android/obb dosyası bende yok gta vice city için,kendim oluştursam klasörü açılırmı oyun ?

• Beğen

Üst Alt