vallahi hocam senin mesajı gördüm ya beni sevindirdin Allah ta seni sevindirsinHocam oyunlar süper emek dediğin bu olmalı helal olsun!!

sağol kardeşim çoğu zippyshareye yüklü en çok kullandığım ve severek indirdiğim yükleme sitesiellerine sağlık kardeşm zippyshare kullansan daha verimli olacağını düşünüyorum
siz rahat olun size indirmek düşer 
rica ederim.teşekkürler
şuan nette hacklı apk yok istersen sen hackle sana tavsiyem game killer programını kullan eğer telefonun rootluysaSix gun hacklı apk veya tb lisini eklerseniz çok memnun olurum

rica ederimemeğe saygı teşekkür

sürümden kaynaklaniyor veya telefon desteklemiyor üzgünüm birşey yapamayacığımandroid 4.0.4 casper nirvana tabletim var fakat MC3 u actigimda this nor compatible with your device felan diyor sorun nedir

kardeşim bende çalışıyor benim çalıştırdığım telefon sgs s2 2.3.5 sürümü çoğu burdaki oyun çalıştı,çalışmayan oyunu hiçkimse ye vermemKardeş sen verdiğin Total Recall linklerini denedim.Bu sefer de loading yazısında takılıyor.

link versene açıkçası ben bulmaya çalışmıştım bulamamıştım sen nasıl buldun ?Six gunu googleden indirdim obb indi sonra obb yi sd karta taşıdım ve modlu apk kurdum bu obb yi tekrar attım oldu
geç olsun güç olmasın kardeşim5 ay geciken bir teşekkür oldu ama daha dün android bir telefon aldımgerçekten harika bir konu emeğine sağlık dostum süper oyunlar doğrusu..

kardeş senin gözün linkleri görmüyor mu çoğunun linkleri var "LİNKLER" diye yazdım ama sen ve senin gibi insanlar görmüyorsa ben ne yapabilirim ki!!!ben google play e para vermemek icin buradan indiriyorum sen gitmis google play linki koymussun ne anlami kaldi. eger asphalt 7 yi ucretsiz indirebilecegim link varsa cevaplayin lutven...
Rica ederim iyi oyunlar...Eline saglik guzel calisma
- - - Eklendi - - -
Eline saglik guzel calisma
hocam nasıl indiremedin yardımcı olayımkardeş ındırmedım ama emegine sağlık tesekkurler

biri playstore linki,bu linki vermemdeki amacım oyunun özelliklerine ve sürüm numarasına bakmakarkadaslar asphalt 7 yı ındırmek ıstıyorum ıkı lınk var bırı ucretlı digerıyse 2-3 mb onu ındırdem de sonra ne yapacagım bılen varsa yardım beklıom![]()