Bugüne Kadar Paylaştığım Ve Paylaşmadığım 3d-hd-thd Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

eagle girl

Üye
teşekkürler

anilari35

anilari35

Üye
ellerine sağlık kardeşm zippyshare kullansan daha verimli olacağını düşünüyorum

sait56

sait56

Üye
Eline koluna emeğine sağlik harika bir oyun arşivi olmuş tebrikler

- - - Eklendi - - -

Eline koluna emeğine sağlik harika bir oyun arşivi olmuş tebrikler

• Beğen
Tepkiler: Remember Me

duranyu

Üye
Hocam oyunlar süper emek dediğin bu olmalı helal olsun!!

• Beğen
Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Hocam oyunlar süper emek dediğin bu olmalı helal olsun!!
vallahi hocam senin mesajı gördüm ya beni sevindirdin Allah ta seni sevindirsin :)

ellerine sağlık kardeşm zippyshare kullansan daha verimli olacağını düşünüyorum
sağol kardeşim çoğu zippyshareye yüklü en çok kullandığım ve severek indirdiğim yükleme sitesi :) siz rahat olun size indirmek düşer :oke:

rica ederim.

Six gun hacklı apk veya tb lisini eklerseniz çok memnun olurum
şuan nette hacklı apk yok istersen sen hackle sana tavsiyem game killer programını kullan eğer telefonun rootluysa :oke:

emeğe saygı teşekkür
rica ederim :)

android 4.0.4 casper nirvana tabletim var fakat MC3 u actigimda this nor compatible with your device felan diyor sorun nedir
sürümden kaynaklaniyor veya telefon desteklemiyor üzgünüm birşey yapamayacığım :(

Kardeş sen verdiğin Total Recall linklerini denedim.Bu sefer de loading yazısında takılıyor.
kardeşim bende çalışıyor benim çalıştırdığım telefon sgs s2 2.3.5 sürümü çoğu burdaki oyun çalıştı,çalışmayan oyunu hiçkimse ye vermem :)

neksushot

Üye
Six gunu googleden indirdim obb indi sonra obb yi sd karta taşıdım ve modlu apk kurdum bu obb yi tekrar attım oldu

LanqfordReiLLy

LanqfordReiLLy

Üye
5 ay geciken bir teşekkür oldu ama daha dün android bir telefon aldım:) gerçekten harika bir konu emeğine sağlık dostum süper oyunlar doğrusu..

• Beğen
Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Six gunu googleden indirdim obb indi sonra obb yi sd karta taşıdım ve modlu apk kurdum bu obb yi tekrar attım oldu
link versene açıkçası ben bulmaya çalışmıştım bulamamıştım sen nasıl buldun ?

- - - Eklendi - - -

5 ay geciken bir teşekkür oldu ama daha dün android bir telefon aldım:) gerçekten harika bir konu emeğine sağlık dostum süper oyunlar doğrusu..
geç olsun güç olmasın kardeşim :)

eeenzo

Üye
ben google play e para vermemek icin buradan indiriyorum sen gitmis google play linki koymussun ne anlami kaldi. eger asphalt 7 yi ucretsiz indirebilecegim link varsa cevaplayin lutven...

Ntolga79

Ntolga79

Üye
Eline saglik guzel calisma

- - - Eklendi - - -

serhads

Üye
kardeş ındırmedım ama emegine sağlık tesekkurler

hüseyintuna

hüseyintuna

Üye
arkadaslar asphalt 7 yı ındırmek ıstıyorum ıkı lınk var bırı ucretlı digerıyse 2-3 mb onu ındırdem de sonra ne yapacagım bılen varsa yardım beklıom :)

neksushot

Üye
Ne oyunlara kaldık ağlamak istiorum bea

kobejames

kobejames

Üye
10 numara olmuş eline sağlık :D

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
ben google play e para vermemek icin buradan indiriyorum sen gitmis google play linki koymussun ne anlami kaldi. eger asphalt 7 yi ucretsiz indirebilecegim link varsa cevaplayin lutven...
kardeş senin gözün linkleri görmüyor mu çoğunun linkleri var "LİNKLER" diye yazdım ama sen ve senin gibi insanlar görmüyorsa ben ne yapabilirim ki!!!

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Rica ederim iyi oyunlar...

- - - Eklendi - - -

kardeş ındırmedım ama emegine sağlık tesekkurler
hocam nasıl indiremedin yardımcı olayım :)

- - - Eklendi - - -

arkadaslar asphalt 7 yı ındırmek ıstıyorum ıkı lınk var bırı ucretlı digerıyse 2-3 mb onu ındırdem de sonra ne yapacagım bılen varsa yardım beklıom :)
biri playstore linki,bu linki vermemdeki amacım oyunun özelliklerine ve sürüm numarasına bakmak
diğeri ise gerçek oyunun dosyası dediğin 2-3 mb apk dir apk indir kur telefona oyunu yükle...

Lohengram

Lohengram

Üye
:tşk: Usta bırak bakar kör onlar :kop:

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Pek tercih etmesem de eline sağlık, güzel oyunlar.

msimurg

Üye
süper olmus eline sağlık

oguzhan1670

Üye
teşekkürler müdür :)

minti

minti

Üye
Kardeş sağolasın çok güzel hazırlamışsın.Batmanı sayende yaptım. Pes 2012yide denedim ama olmadı yardımcı olursan sevinirim.Sorun oyuna girince 180mb büyüklüğünde bir şey indirmemizi istiyor.İndiriyorum server yoğunluğundan inmiyor.

- - - Eklendi - - -

Hocam real boxing oyununu denedim oyun açıldı sorunsuz. Anca dövüşmeye başlayınca ekran kararıyor,ama oyun devam ediyor dövüşüyor.Hiç bir şey gözükmüyor.Yardımcı olacağından eminim.Bu arada xperia znin desteklemediği oyunları kursam olur mu mesela nfs gibi

Üst Alt