estağfurullah kardeşim akıl yaşta değil baştadır kardeşim
şimdi sen hangi oyunu indiriyorsun veya indirmeye çalışıyorsun ?
pc den mi yoksa telefondan mı indiriyorsun ?

önemli değil kardeşim sizler yeter ki yararlanmanız için bu konuyu açtım yoksa ben niye öyle bir işin altına gireyim kiÇok teşekkürler kardeşim güzel bir konu çokda işime yaradı

sağol kardeşimhocam eline sağlık süper ötesi olmuş ellerin dert görmesin
beğenmenize sevindim 
ne demek görevim ben sizi hiç başıboş bırakırmıyımHocam Saol Ilgilendigin Icin Telefondan...
Samsung Galaxy S3
- - - Eklendi - - -
En Iyi Oyuncusin Bence Helal Olsun![]()

rica ederim kardeş güle güle kullantüm aradıklarımı bir arada bulmak çok güzel oldu. Teşekkürler

yok kardeşim ne rezil olacaksın ki ne demişler "bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır" ne de güzel söylemişlerTamam Yaparim
- - - Eklendi - - -
We Ismiki Nerden Bildin Be YaMahcup Olduk Rezil Olduk Herkzin Onunde
- - - Eklendi - - -
Saol...

Ewt Indirdim Abim
- - - Eklendi - - -
Simdide zip Indirirken 163B/163B Yaziyor Ama Tam Inmiyor Napmaliyim
- - - Eklendi - - -
Abim boyle Seyler Hep Bana Olur![]()
yok ya ne uğraştırması sen yeter ki isteDenerim Pc War Sifreli Sifreyide Unuttum Kasaya En Yakin Zamanda Res Attircam Sni Urasdirdim Uzgunum ...Yani Yinede Tsk...

önemli değil kardeşimSn Walla Prosun Ben101 Herzaman Kendimi Teselli Ettim bir Istediimde Kalsin Die Ama Saol buda Kalsin Artik Napalim :/ Cok Saol Cok Tesekkurler...

önemli değil kardeşim
eğer bilgisayarın şifresini unuttuysan sana yardımcı olayim bu işlerde iyiyim yani benimde eski bilgisayarımın şifresini unutmuştum ama sonradan internetten öğrendim ve şifre sıfırlamayı öğrendim eğer istersen yardımcı olayim![]()
parola "ben101"pes2011 v1.0.6 da apk yı açarken parola istiyor, parola ne?
herhalde serverlar çökmüş olabilir,ben zaten sd dosyasını vermişim birde onla dene açmayı...Pes2012de download error falan diyor ne yapmalıyım usta![]()
rica ederimteşekkürler...

yok kardeşim ne zahmetiYok Saol Buda Eksik Kalsin Zahmet Wermeim...