Bugüne Kadar Paylaştığım Ve Paylaşmadığım 3d-hd-thd Oyunlar

ellerine kollarına sağlık şu sıkıcı dersleri renklendirecek güzel oyunlar buldum

Tepkiler: Remember Me
    Konu Sahibi
kardeşim olsa ilk ben satın alırdım ve paylaşırdım
shadowgun dead zone demek istedin değil mi? v2.0.2 güncelleme ile oyunu batırdılar habire donma,kasma var en iyisi bir sonra ki sürümü beklemek olacak
dead triggerin apk si ile sd dosyasını internetten indirebilirsin maksat yanlış sd dosya vermeyelim ki kota aşma derdi olmasın sd dosyayı telefondan indirecen
batman oyunun hangi zipte crc hatası aldın?

kadir5

Üye
teşekkürler

elime sağlık teşekkür ederim

buraklal

Üye
Emegine sağlik tesekkur ederim.

Eline Sağlık Güzel Olmuş

gymur

Üye
eline emeğine sağlık çok teşekkürler..

xperia l kullanıcısıyım dediğiniz gibi pes 2011 apk yı indirip telefonuma attım sd dosyasını indirip sdcard/android/data ya attım info yu da aynı yere attım apk den kurdum çalısmadıarkadasın telefonu galaxy young onun oldu s3 mini ye aynı şeyi yaptık oldu bendeki sorun ne ?

Konu Sahibi
sanırım telefonunuzla uyumlu değil benim s2 ye yükledim gayet çalışıyor sana tavsiyem o oyunu bırak fifa 14 oyna 2 si arasında çok fark var peste hızlı koşma,hareketler yok bunları göz önüne bulundurakta sana tavsiyem fifa 14 oyna bak göreceksin beğeneceksin oyunu

Ulan Barış

Kardeşim emeğine saglik allah razı olsun

Hocam spiderman ile modern combat 3 link bozuk indirmeye basinca indirmior diger oyunlar icin cok saol

Cazdik

Üye
kardesim bu resident evilla ilgilenirsen link bozuk heralde ck lazim da

kerem_ke

Üye
ellerine sağlık devamı gelecek mi

kajmer_

Üye
Dostum süpersin teşekkürler emeğine sağlık

One-S

Üye
Hocam eline sağlk fakat Vice city part 2 yi indiremiyorum. Ötekiler indi ama bunu 0 byte olarak indiriyor.1000. mesajı atma şerefine biz nail olalım

Yine olmamış aynı mesaj altına devam etmiş :P

Son düzenleme: