Remember Me
Üye
-
Konu Sahibi
-
ama o üyelik istiyor,birde üye olmadan imageshack 'ta olan resimleri göremiyorsun.
Hızlıresim.Bence İmageshack kullan.Yıllarca silinmez.
tamam hemen üye oldum,bu arada teşekkürler...ama o üyelik istiyor,birde üye olmadan imageshack 'ta olan resimleri göremiyorsun.
tamam ahmet hocam,hepsi resimleri imageshack yükledim,üye de oldum şimdi rahatımResim görüntüleme için üyelik gerekmez ama upload için gerekli. Oda ücretsiz 5gb alan veriyor zaten. İşini sağlama al sen.
rica ederim kardeşimfevkaladenin fevkinde bir oyun arşivi konusu açmışsınız,helal sana dostum adamın dibisin ve bunca konuyu hazırladığın için emeğine sağlık diyorum ve başka bişey de demiyorum
konuya bakıp cevap yazmayanlar hiçbir lafım yok,ister cevap yazsınlar ister yazmasınlar onlar kendi emek veren açınca şimdiden anlarlar
kardeşim bu arşivin için teşekkürler iyi olacağina inaniyorum
kardeşim şimdi sen sd dosyayı sd*android*data dizinine attığına emin misin ve sd dosyanın ismi "com.konami.pes2011" bu olduğuna emin misin? birde ilk oyunu açarken wifi ile mi girdin ?PES lerde konami yazısı geliyor ve kalıyor ve siyah ekrana geçerek kalıyor sonrasında .
Biraz bekleyincede pes 2011 uygulaması yanıt vermiyor kapatılsın mı diye soruyor ve kapatıyor.
Yaklaşık beş oyun indirdim hiç birinin kurulumunu yapamadım .
Note 2 telefon bende mi bir sorun var bu oyunlar için root vs mi lazım ?
sağolun kardeşlerkardeşime katılıyorum bulunmaz arşiv teşekkürler
rica ederimMüthiş emek helal olsun...
Emeğine sağlık
ne oldu şifre mi istiyor,kardeş ilk başa bakarsan kocaman renkli harflerle belirtmişimemeğine sağlık üstad
rica ederim kardeşim güle güle oynarsın ve bizide unutmassınYok böyle bir arşiv. (Y)
Ellerinize sağlık konudaki oyunların gösterimleri bile harika olmuş gerçekten çok emek var.
Teşekkürler.
- - - Eklendi - - -
Yok böyle bir arşiv. (Y)
Ellerinize sağlık konudaki oyunların gösterimleri bile harika olmuş gerçekten çok emek var.
Teşekkürler.
rica ederimTeşekkürler..Emeğe saygı ^-^
sağol kardeş,yakında üst konu olur...ellerine saglik cok kapsamli bi konu acmissin konunun ust konu olmasini istiyorum ilginenlere duyrulur
sağol kardeşim,batuhan kardeşim neyi yapamadın,takıldığın bir yer mi vasa söyle biz hallederiz sorunuEllerine yüreğine saglik kardesim sadece modern combat 4 calismadi telefonum galaxys3 mini yine de teşekkürler
sağol kardeş,bulursam eklerim kardeşimbirader eline sağlık bi de rica etsem shadow guardian ı konuya ekliyebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?