Remember Me
Üye
-
Konu Sahibi
-
kusura bakma kardeşim insanlık hali bizde unutuyoruzKardeş ya ben Gta 3'ün sd dosyası olarak Powervr'yi indirdim ve rar ın içindeki com.rockstar.gta3 ü çıkarmam için şifre gerekiyo ve sen şifre vermemissin yardımcı olabilirmisin ? şifre kırma programlarını bile denedim gene olmuyo
www.androidkade.com
Kardeşim benim bir sorunum daha var ben şimdi GTA 3 ün Powervr[SD] + APK sini indirdim sonra apk kurdum zaten sd dosyasınıda attım android/data ya şimdi apk yi kurdum tamam yüklendi ama sonra giriyorum oyuna giriyorum atıyo Samsung Galaxy Mini kullanıyorum çözümünü sölermisin ?
arkaplanda çalışan uygulamaları kapa sonra oyunun verilerini temizle oyunu açKardeşim benim bir sorunum daha var ben şimdi GTA 3 ün Powervr[SD] + APK sini indirdim sonra apk kurdum zaten sd dosyasınıda attım android/data ya şimdi apk yi kurdum tamam yüklendi ama sonra giriyorum oyuna giriyorum atıyo Samsung Galaxy Mini kullanıyorum çözümünü sölermisin ?
yukarda yazdığımı sende yaptelefonum samsung s3 mini modern combat4 indirdim kurdum oyun tam açılacakken sonlanıyor neden olabiliriz sizce ??
- - - Eklendi - - -
aynı sorun ben de de var ya cevap veren yok mu ????
- - - Eklendi - - -
aynı sorun bende de var cevap verecek kimse yok mu ya ???
yukarda yazdığımı sende yaptelefonum samsung s3 mini modern combat4 indirdim kurdum oyun tam açılacakken sonlanıyor neden olabiliriz sizce ??
- - - Eklendi - - -
aynı sorun ben de de var ya cevap veren yok mu ????
- - - Eklendi - - -
aynı sorun bende de var cevap verecek kimse yok mu ya ???
Rica ederim kardeşemegine saglik kardes
Rica ederim kardeşim benimCok saol kardesim benim
Rica ederim kardeşimTeşekkürler,emeğine saklık.
multiplayer oynanabililyormodern combat 4 nükleer erime online oynanıyomu-özelden cevap yazın
Çok teşekkür ederimMükemmel gerçekten sağolasın
ilk başta yanlış yaptın kardeş oyunu android/obb klasörüne atacaksın yoksa oyun sd dosyayı algılamaz ve oyunda kapanır.Obb dosyası yoksa kendin oluştur "obb" diye klasör oluştur sonra obb in içine at oyunu başlats3 mini kullanıyorum the dark knight yükledim sd/android/obb yok bende android/data klasörüne attım oyunu açıyorum checking requirid files diyor daha sonra the game has been succesfully downloanded diyor ok diyorum sonra oyundan atıyor
attım wifi yada carrier network diyor ne yapacağım?ilk başta yanlış yaptın kardeş oyunu android/obb klasörüne atacaksın yoksa oyun sd dosyayı algılamaz ve oyunda kapanır.Obb dosyası yoksa kendin oluştur "obb" diye klasör oluştur sonra obb in içine at oyunu başlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?