Bugün...

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye
    Konu Sahibi
Bugün...
Öğleye doğru canım sıkıldı okul yok dünden beri(ortaokul lise aynı bina tatil oldu) gündür ben de dışarı çıktım meydana doğru yürüyodum etrafta bir kaç küçük bahçeli bina vardı. Hava güzeldi az bulutlu serin biraz zaman geçsin dedim yürümeye devam ettim. Turkcellden günlük 100 mb almıştım onla internette dolaşıyodum 1-2 video izlerken paketi aşmışım 3 tl yemiş 300 mb 23.59 a kadar hakkınız var dedi. Ben istemiyodum telefonu fırlattım canım sıkkındı bahçeye atmıştım, almaya gittim.

Telefonu bulamıyodum ki birden bir çukura düştüm. Burası ne idi. Etrafa seslendim duyan olmadı telefonu da göremiyodum. Baya bekledikten sonra yukarı 2 adam geldi beni çıkardılar. Teşekkür edecekken beni bağladılar yapılı ve güçlüydüler karşı koyamadım. Çuval gibi bir şeye koydular ve arabaya attılar ne olduğunu bilmiyodum. Biraz sonra indirdiler ve adam telefonumu tutuyodu bu senin dimi dedi evet dedim ,telefonu aldım.

Şehirden uzaktı bir binaya götürdüler ve içerde zayıf beyaz tenli kumral(açık kahverengi gibi) saçlı kız vardı çok güzeldi burda ne yapıyor diye düşünüyordum. Adamlara siz gidebilirsiniz benimle artık dedi. Sadece onunla ben vardık başka kimse yoktu. Ordan beni binanın farklı bir odaya geçirdi ve ikizi gibi bir kız daha vardı. Ne olcak diye beklemeye başladım. Derken beni bir sandalyeye oturttular ellerim bağlıydı ve kızın biri sağıma diğeri soluma geçti. Gözleri dikkatle bana bakıyordu. Gözlerinin rengi görmediğim bir renkti birden titremeye başladılar.

Sırtlarından kırmızımsı kollar çıkıyordu, bana saplıcak şekilde batırdılar. Ölcem artık bu kadar dedim. Ama bana işlemiyordu zarar veremiyorlardı. Sen diğerleri gibi değilsin dediler hemen işini halledecektik ama farklı bir şey var sende dediler. Beni lütfen bırakın dedim. Çok şey biliyosun olmaz seni öldürcez dediler. Biri içeri gitti. Ellerimi kurtarmaya çalışıyodum sonunda kurtardım. Yanımda kalanın dalgınlığı ile ayağımı çözüp üstüne atladım. Yere yatırmıştım bu güzeller nasıl böyle olur diye düşündüm, işte böyle dedi sırtındaki kol gibi uzantıları çıkarttı (nasıl duymuştu). O an hızla dışarı çıktım. Ve bina çıkışına gittim diğer kardeşine rastlamamıştım.

Şehire doğru yola çıktım 1,5 saate yakın yürüdüm sonunda eve ulaşmıştım. Evde annem babam yoktu sevgilim içerdeydi. Dayına gittiler dedi ben de geldim seni beklemek için. Çok mutlu olmuştum. Yan yana oturduk ve birden beni yemeye başladı yüzü değişmişti kaçtığım kızlardan içeri gidendi ve kendimi kurtaramadım hızlı davranıp çok yaraladı ve uyandım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: cemihsancam

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
ve...

Baydırman

Baydırman

Moderator
ilk paragraftan sonra son cümleye baktım :D

• Beğen