bugun yeni 3gs iphone aldim jailbreak icin sifirdan neler yapmam lazim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djgekkie

Üye
    Konu Sahibi
bugun yeni 3gs iphone aldim jailbreak icin sifirdan neler yapmam lazim?
selam arkadaslar hollandada yasiyorum jailbreak yapmak istiyorum ama hic bilgim yok okudum formu herkes baska turlu baska seylr demis tam anlayamadim sifirdan neler yapmam lazim itunes felan diyorlar benim pc de yok sifirdan birisi tam olarak kademe kademe neler yapmam lazim lutfen yardimci olurmusunuz

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
selam arkadaslar hollandada yasiyorum jailbreak yapmak istiyorum ama hic bilgim yok okudum formu herkes baska turlu baska seylr demis tam anlayamadim sifirdan neler yapmam lazim itunes felan diyorlar benim pc de yok sifirdan birisi tam olarak kademe kademe neler yapmam lazim lutfen yardimci olurmusunuz
Şimdi kademe kademe anlatmak gerekirse ki öyle bir kademede yok aslında da beklemekten başka bir seçeneğin yok maalesef.Acı ama gerçek şu ki arkadaşım 3GS lerin jailbreakleri çıkmadı boşuna cırmalama.İtunes apple sitesinden indir her zaman ihtiyacın olacak bir ihtimal ki o da küçük bir ihtimal 3GS tlf nun 3.1.2 ise jb yapabilirsin ama tlf yeni aldım dedin o da sanmıyorum ki 3.1.2 olsun formu takip etmeye devam et senin gibi bekleyen belkide milyonlarca 3gs mağduru var.

djgekkie

Üye
    Konu Sahibi
bu jailbreak tam olarak neye yariyor mesal burdan indirdigim tomtop var onu yuklememe veyatta diger programlari yuklememe izinmi veriyor ?

mackerem

Üye
kesinlikle iphone 3GS hicbir sey yapma sadece telefon olarak kullan ;-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...