bugün tekken oynamak içn arkadaşımla gittiğimiz ...........devamı için

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
bugün tekken oynamak içn arkadaşımla gittiğimiz ...........devamı için
bugün tekken oynamak için arkadaşımlar gittiğimiz internet cafede yarın saatlik açtığımız plastion yanlış yazmış olarakbilirm oynadık ama adamların dikkatsizliği ve zamanın dolduğunu bilmediği için tam 3/4 saat oyun oynadım:D:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
olabilir..karlıyım diyorsun..bidaha git aynı yere sen:D

hidayet

hidayet

Üye
bak şimdi burda dur bu böyle gitmez gitmezzzzz hile yok virus yok demiştik hani nerde bizim temiz gelecek kaç seferde uyardım bak :kop: :ehe

Hellboy®

Hellboy®

Üye
:ah :vur

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Pess yaa pessssss :@

Hellboy®

Hellboy®

Üye
ya burası gereksiz mesajlar bolumu mu yoksa senın gunlugun fln mı her yasadıgını her forumda yaptıgını buraya yazıyorsun :@

yusufucan

yusufucan

Üye
ya burası gereksiz mesajlar bolumu mu yoksa senın gunlugun fln mı her yasadıgını her forumda yaptıgını buraya yazıyorsun :@

Uğraşma Boşuna sinirlenmeye değMEz..Şikayet Ettim zaten...sende et

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
kardeşim çocuksu cocuksu davranışlar sergileme şurada ya aynı cocuklar gibisin yok sunu yaptım yok bunu yaptım

ouSahin

ouSahin

Üye
burası gereksiz msjlar bölümü gereksiz insanlar bölümü degil ki :allalla:

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
tamam bir daha konu fln açmam

ouSahin

ouSahin

Üye
tamam bir daha konu fln açmam

ya dostum biraz düşünsene şu konularına biraz mantıklı gözle bakarmısın...Ya bu son zamanlarda Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları bölümünde açılan konulara bakıldıgında o kadar saçma konular varki Gereksiz Mesajlar Bölümünü Bu Konularla Kirletmenin Anlamı nedir anlamıyorum..Resmen Gereksiz Konu Çöplügü..

Gereksiz Mesajlar Bölümü Burası Mantıksız Mesajlar bölümü degil normal konular açki dostum normal yorumlar gelsin...

Gerçekten Bu Bölümü Çöplüge Çevirdik üyeler olarak...Biraz Daha Devam Edilirse Ben şahsim olarak daha bu bölüme girmicem...

ege_han_31

Üye
ya
off

Lina_TR

Lina_TR

Üye
:D tamam beyler bukadar kızmayın ya...

Odysseus

Odysseus

Üye
Konu gereksiz yere hortlamış. Zaten gereksizmiş. Kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt