TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi database artık az oluyor ama sürekli zaman aşımına uğruyor hatası variyor cepten ... database error hem cepte hem laptop da veriyor ...
database artık az oluyor ama sürekli zaman aşımına uğruyor hatası variyor cepten ... database error hem cepte hem laptop da veriyor ...
Lina_TR Üye Altta server 1 üzerinde 2 üzerinde ve ya 3 üzerinde oluşturuldu yazıyor. Daha güzel bi maxicep bizleri bekliyor. Hayırlısı
Altta server 1 üzerinde 2 üzerinde ve ya 3 üzerinde oluşturuldu yazıyor. Daha güzel bi maxicep bizleri bekliyor. Hayırlısı
New Life Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Laptop da 1-2 kere yasadım sayfayı yenileyince gitti ama telefonda büyük sorun oldu ... mesela gelen giden kutusu bölümüne girince hatayı veriyor konu dışına girince vermiyor mesaj yazıp yolladığımda da cok verdi bu hatayı Bilginize Genişletmek için tıkla ... aynı sorun bendede olur bazen modemi kapatıp açıyorum geçiyorum
TuRkiShCowboy' Alıntı: Laptop da 1-2 kere yasadım sayfayı yenileyince gitti ama telefonda büyük sorun oldu ... mesela gelen giden kutusu bölümüne girince hatayı veriyor konu dışına girince vermiyor mesaj yazıp yolladığımda da cok verdi bu hatayı Bilginize Genişletmek için tıkla ... aynı sorun bendede olur bazen modemi kapatıp açıyorum geçiyorum