yasirtaha
Üye
-
Konu Sahibi
-
sivas'ta nokia shop yok ki.Çoğu Nokia shop malesef böyle abi..
zaten nokia shop değil normal mağazalar dedim nokia sitesinde yazan mağazalardan bikaç tanesine sordum bu anlattığım sadece birinde geçen konuşmasivas'ta nokia shop yok ki.
bende öyle demediğini biliyorum ama MrCommanDTr yanlış anlamış sanırım. onun için söylemiştim.zaten nokia shop değil normal mağazalar dedim nokia sitesinde yazan mağazalardan bikaç tanesine sordum bu anlattığım sadece birinde geçen konuşma
farkındayım bende öyle belirtmek için söyledim sana değil de diğer konuyu okuyan arkadaşlar olursa onlar da aynı şekilde yargılam yapmasınla r diye dedimbende öyle demediğini biliyorum ama MrCommanDTr yanlış anlamış sanırım. onun için söylemiştim.
Çoğu Nokia shop malesef böyle abi..
Aynen...
Adamların sana bilgi vermesi gerekirken, gidip sen onlara anlatmak zorunda kalıyorsun 1 saat
benim bi eleman var bayrampaşa carrefour nokia shopda o cidden biliyor ama diğerleri gibi değil ben de ondan bilgi araklıyorumYarın arayıp önsipariş durumunu soracağım
Öyle elemanlardan fazla varsa diğer şehirlere de dağıtsınlar biraz
benim bi eleman var bayrampaşa carrefour nokia shopda o cidden biliyor ama diğerleri gibi eğil ben de ondan bilgi araklıyorumYarın arayıp önsipariş durumunu soracağım
bende bayrampasa carrefourdan verdim önsiparişi sor sende bizede bir bilgi ver kardeşim sana zahmet
Ben başvuracağım abi sanırım Nokia Shop a nasıl eleman alımı yaptıklarını bir öğreneyim
tamamdırSen keşke bana diyeydin beraber giderdik yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?