Bugün Sevdiğime Teklif Edeceğim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enkazcı1

Üye
    Konu Sahibi
Bugün Sevdiğime Teklif Edeceğim
arkadaşlar biliyorsunuz ki sonsuz şekilde ban yedim :d: ama yeni hesapla doğru durmak şartıyla sizlerle beraberim arkadaşlar :)

neyse asıl konuya dönelim
şimdi forumun geneli biliyor iremi sevdiğimi daha önce çok konu açmıştım..bugün gidecem yanına diyeceğim ki "irem 5dk gelebilirmisin?" çünkü yanında arkadaşları olacak hayır derse ısrar edeceğim gelene kadar..direk teklif mi edeyim önce napayım yardım edin bana faceden yazdım zaten seni seviyorum diye ama hemen teklif etsemmi napayım orda kararsızım tecbüreli arkadaşlar bi yardım etsin :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
sana pm attım ama pm limitin dolmuş sanırım gitmedi.

Bu saate kadar aklın neredeydi senin okul bitmiş la :D

Ben direk teklif et derim çünkü zamanın kalmamış :ehe Konuşacaklarını kafanda tasarla biraz iltifat biraz edebiyat sonra direk mevzuya gir.

En önemlisi sendeki samimiyet kıza o güveni vermelisin...

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
fLuke!

fLuke!

Üye
Bence git teklif et daha fazla bekleme Emrgncy112'nin dediği gibi.Zaman kalmadı çünkü.Biraz da güzel söz öğren.Bir de çiçek al derim.:)
Kardeş benim de durumum aynı, benim de bir sevdiğim var.Teklif edecektim ama bugün okula gelmedi.:(

enkazcı1

Üye
    Konu Sahibi
Boşuna ugrasmayın kız afyondan bizim polatlıda yatılı kalıyor ve bugün babasıyla müdür yrdmcısının yanına gittiler ve nakil aldirdi yani hayatımdaki son görüsüm oldu iremi su an çok üzgünüm aradan 3saat geçmesine ragmen o son hali aklıma geliyor ve içim burkuluyor degisik oluyor o güzelligi hep aklımda hala seviyorum onu... eger ilerde onu bulamazsam ismini yasatmak istiyorum kızım olursa ilerde adını irem koycam herkese iyi günler maxicep bundan sonra hayattan zevk alamıyor gibiyim onu çok seviyorum bırakmayacagım pesini gerekirse dünyanın bir ucunda olsun birakmıcam ta ki onu bulamayana kadar

enkazcı1

Üye
    Konu Sahibi
Boşuna uğraşmayın arkadaşlar yinede teşekkür ederim..kız yani iremim afyondan gelmişti polatlıya yatılı olarak bugün babasıyla müdür yardımcısının yanına gittiler bende müdür yardımcısının yanına gittim orda diğer hocalarda vardı...ben hocalarla konuşuyormuş gibi yaptım o ise naklini aldırdı yani hayatımdaki son görüşüm oldu iremi...şu an çok mutsuz,keyifsizim aradan 3 saat geçmesine rağmen o son hali aklıma geliyor ve içim burkuluyor,değişik oluyor...o güzelliği hep aklımda hala seviyorum onu...eğer ilerde onu bulamazsam ismini yaşatacağım..kızım olursa ilerde İREM koyacağım ismini..iyi günler maxicep alesi...bundan sonra hayattan fazla zevk alamam onu çok seviyorum peşini bırakmayacağım dünyanın bir ucundada olsa... belki inanmazsınız bilmiyorum ama az önce ağladım be sırf İREM için ağladım

marist

marist

Üye
Hiç zaman kaybetme hemen git tekLif et. :sirit:

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Hani bir laf vardır toplumca bilinen: Sana kız mı yok sen erkek adamsın. :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Üzüldüğünde eline hiç bir şey geçmeyecek, kaderde yokmuş nasip değilmiş ne yapalım deyip geçmelisin. Hiçbir şeye körü körüne bağlanma malısın. Bu demek değildir ki boş adam olmak gerekir. Hayır aksine her şeye olduğu gibi bakıp olduğu gibi anlamak ve değerlendirmek gerekir. Yani sevgide böyle birşey. Anladın sen onu! :oke:

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
Afyonluysa uğraşma :ehe bizim memleketteki kızlar kolay kolay kabul etmez ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...