Bugün Sadece 3 Şehidimiz Var!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Bugün Sadece 3 Şehidimiz Var!
Van'ın Başkale İlçesi Gedikbaşı Köyü yakınlarında, askeri araç konvoyu geçerken teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saat 16.00’da meydana gelen saldırıda 3 asker şehit olurken, 3 asker yaralandı.

Saldırı sırasında raslantıyla bölgeden geçmekte olan Başkale Kaymakamı Bilgihan Bayer’in aracına da kurşunlar isabet etti. Saldırıda Kaymakam Bayer ile 1 koruma görevlisi yaralandı.

Hafif yaralanan Kaymakam Bayer ile koruma görevlisi Başkale Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralı 3 asker ise helikopterle Van Asker Hastanesi’ne kaldırıldı. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

BAŞBAKANLIK'TA TERÖR ZİRVESİ
Van'ın Başkale ilçesinde 3 askerin şehit olmasının ardından Başbakanlık'ta Mit Müsteşarı Hakan Fidan ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in katılımıyla bir terör zirvesi toplandı.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Şehitlerimizin Ruhları Şad olsun Haberleri izlemeye Korkuyorum hergün bir şehit Haberi Kendi toprağımızda Pusuya Düşürülüp Şehit ediliyoruz siyaseti geçtim ama avrupa birliğide yerin dibine Batsın natoda yerin dibine Batsın bunlara Lojistik ve mühimmat sağlayan ülkelerde Yerin dibine Batsın

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:( artık yeter lütfen daha kaç ocak sönecek

DPool

DPool

Üye
Şehitlerimizin Ruhları Şad olsun Haberleri izlemeye Korkuyorum hergün bir şehit Haberi Kendi toprağımızda Pusuya Düşürülüp Şehit ediliyoruz siyaseti geçtim ama avrupa birliğide yerin dibine Batsın natoda yerin dibine Batsın bunlara Lojistik ve mühimmat sağlayan ülkelerde Yerin dibine Batsın
:good::good:

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Strateji oyunu gibi yaptılar memleketi piyonları önden yolluyorlar ,baştakide Allaha kitaba inanan biri ise gercekten o adadaki köpeği asar .

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Allah Rahmet Eylesin sen büyüt besle gitsin arkasndan yolunu bekle kahpece vurulup öldürülsün Allah büyüktür elbetteki bu kabusta birgün bitecek askerlerimiz hiç olmazsa Şehit'lik mertebesine ulaşıyor ama onlar cehennemden başka birşey kazanmıyorlar Allah Büyüktür elbette Allah'ın izniyle bu illettende kurtuluruz !...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt