pelın_ minoo' Alıntı: İnsanların iki yüzlü olduğunu, çok iyi oyuncu olduklarını, birbirlerinin yüzüne gülüp arkasını döndüğü an atıp tuttuklarını falan işte klasiklerden Genişletmek için tıkla ... Anam bnde +1 insan suçlamak bukadar kolaymış vay anasını neymişim ben yahu
minoo' Alıntı: İnsanların iki yüzlü olduğunu, çok iyi oyuncu olduklarını, birbirlerinin yüzüne gülüp arkasını döndüğü an atıp tuttuklarını falan işte klasiklerden Genişletmek için tıkla ... Anam bnde +1 insan suçlamak bukadar kolaymış vay anasını neymişim ben yahu
devran_34 Üye badem im hıyar olduğunu ----------Eklendi @ 00:39:52 ---------- Yazıldı @ 00:31:47 ---------- kavga var dedik . geldik .. ... . .kelimesinin bir mizah olduğunu
badem im hıyar olduğunu ----------Eklendi @ 00:39:52 ---------- Yazıldı @ 00:31:47 ---------- kavga var dedik . geldik .. ... . .kelimesinin bir mizah olduğunu
By_GaBLiN Üye Üçgenin ağırlık merkezi hesaplamasını ----------Eklendi @ 16:07:10 ---------- Yazıldı @ 16:06:25 ---------- Tuba.Erva' Alıntı: uykunun cok güzel bısey oldugunu Genişletmek için tıkla ... Günaydın Uyku baldan tatlıdır
Üçgenin ağırlık merkezi hesaplamasını ----------Eklendi @ 16:07:10 ---------- Yazıldı @ 16:06:25 ---------- Tuba.Erva' Alıntı: uykunun cok güzel bısey oldugunu Genişletmek için tıkla ... Günaydın Uyku baldan tatlıdır
By_GaBLiN Üye Tuba.Erva' Alıntı: memurun 3 zam alacagını sevındırık oldum.d Genişletmek için tıkla ... Hadi yine iyisin
Tuba.Erva' Alıntı: memurun 3 zam alacagını sevındırık oldum.d Genişletmek için tıkla ... Hadi yine iyisin