Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Bir sorunun başkasından çözülmesine inanmak aslında o sorunun hiçbir zaman çözülmediğine kanıttır. Bunu öğrendim.
Bir sorunun başkasından çözülmesine inanmak aslında o sorunun hiçbir zaman çözülmediğine kanıttır. Bunu öğrendim.
T i B i A M E Üye Rambo_FT' Alıntı: Bir rütbenin çok zor alındığını ama hemencecik kaybedilebildiğini. Genişletmek için tıkla ... rütbenimi aldilar maxicwf? vala üzüldüm
Rambo_FT' Alıntı: Bir rütbenin çok zor alındığını ama hemencecik kaybedilebildiğini. Genişletmek için tıkla ... rütbenimi aldilar maxicwf? vala üzüldüm
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap kalpleri düzeltmenin çok aşırı zor olduğunu öğrendim ---------- Eklendi @ 12:44:45 ---------- Yazıldı @ 12:44:30 ---------- T i B i A M E' Alıntı: rütbenimi aldilar maxicwf? vala üzüldüm Genişletmek için tıkla ... Yine verildi Sağol.
kalpleri düzeltmenin çok aşırı zor olduğunu öğrendim ---------- Eklendi @ 12:44:45 ---------- Yazıldı @ 12:44:30 ---------- T i B i A M E' Alıntı: rütbenimi aldilar maxicwf? vala üzüldüm Genişletmek için tıkla ... Yine verildi Sağol.